martin76 Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 (edited) Колеги, щора за багажник от Б6 авант, става ли на Б7 авант. Питам защото при Б5, щората, на модела преди фейслифта не ставаше, на това от 99-2001ва(фейслифт) и конкретно в захващането. От личен опит го знам. Та сега ми предстои да купя от Б6 и за моята Б7, да не правя излишни куриерски разходи. Търся мнение от хора, които са поставяли, а не като лично мнениеот рода на "аз мисля...", защото и за Б5цата така се меташе масово ...ама не ставаше!😉 Ще съм благодарен ако някой даде серииния номер на тази от Б7цата Edited March 25, 2022 by martin76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin76 Posted March 27, 2022 Author Report Share Posted March 27, 2022 май нема запознати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даниел Д. Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 Не съм слагал колега, но след справка с гугъл излизат тези номера - 8E9863553 и 8E9863553A, които ги дават, че се слагат от 2001г до 2008г, което може би означава, че са същите и при двата модела.. но това само на теория Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin76 Posted March 27, 2022 Author Report Share Posted March 27, 2022 (edited) Мерси колега, само буквичката А ме притеснява, защото имаше разлика при Б5цата. това са ноерата на щорите които се монтират на Б6 и Б7 значи...Може би буквата в края е обозначение за такава с кучкарник и такава без, защото има вариант и без! Edited March 28, 2022 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin76 Posted April 1, 2022 Author Report Share Posted April 1, 2022 Колеги, щора от Б6 става на б7 вече се подсигурих, дано съм бил полезен. Темата може да бъде заключена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts