Jump to content

Проблем климатроник, бутон Econ


SHristov

Recommended Posts

Здравейте! Имам проблем с бутон Econ - постоянно включен. Колата мина през Ел. Диагностика, проблем показва само в датчика за качество на въздуха, наличен фреон, без разхерметизиране на тръби и гумени уплътнения. Но другото съмнително освен датчика е, че при Ел. Диагностиката показва -39° в колата, което обаче не се отчита като грешка и не може да се отстрани съответно през Ел. Устройството. Някакви идеи откъде идват тези -39°, въпреки че климатикът не духа студено и в колата реалната температура не е това? 

Благодаря :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих проверил какъв е проблема с датчика за качество на въздуха. Също така явно има и проблем с датчика за вътрешната температура. Той доколкото си спомням се намира в управлението на климатроника(малката решетчица над бутона AUTO). С годините датчика прашасва и се налага да се почисти. Естествено може и да се е прецакал. Имам работещо управление на климатроника, което ми стои за резерва. Ако си от София мога да ти услужа с него за проба. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора! :)

След среща с майстор отново, се установи грешка в датчика за налягане, сменен е и климатикът работи отново перфектно, споделиха, че датчик за качество на въздух не дава отношение в случая

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...