Jump to content

Разтрисане при набиране


LST95

Recommended Posts

Здравейте колеги, от скоро забелязвам, че имам следния проблем с колата. При набиране/ускоряване в купето се усеща леко тресене/вибриране... усеща се на всяка скорост. (Само при силно ускоряване, с леко подаване на газ не се усеща). Колата е A3 8p DSG 2007 170hp BMN. Някой да има същия проблем? Съвети от какво може да е? Аз предполагам, че може да е от скоростната кутия, но все пак ще съм благодарен да чуя професионални мнения преди да ходя на сервиз. Благодаря предварително!

Редактирано от LST95
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сменях вътрешно каре (ляво) преди 4 месеца, ще отида в сервиз пак да направят пълен преглед на предницата (благодаря). Смених маслото на скоростите преди 30 хиляди км.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление много трудно го хващат този проблем, не знам защо. На мен в 2-3 сервиза ми казваха, че е нормално да има малко луфт в карето и че не тресе от него, но в крайна сметка като го смених(в моя случай цялата полуоска с каретата), спря да има луфт и спря да тресе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Много ти благодаря моя майстор ми препоръча да направим абсолютно същото, което си направил. В събота влизам в сервиз, ще споделя тук, ако и при мен се е оправил проблема!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...