Jump to content

Мнение за конкретна обява - Audi A4 2.0TDI - Quattro 2012


Recommended Posts

Здрасти , колега. За мен тази обява е в категорията „too good to be true”. Oстави ,че е Горублянска с големи букви Уникат . Проблема е ,че такова дизелово Audi на тези километри струва значително повече. Аз лично имам поглед върху колите в Германия. Тази ми се струва да е  Италианска , съдейки от сервиза в който е била обслужвана. Между другото , читавите коли в Италия , които са на малко километри също държата високи цени , сравними с Германските. По регистрационен номер , може да и се проверят реалните километри безплатно в интернет. Май го имаше номера на талона. Ако търговеца ти прати документите по мейла. Поместил е и рама. Нищо чудно , колата да е на реални километри но да има някой прикрит и скъпо струва дефект. Цялостен преглед в сервиз е задължителен предвид ,че цената е съмнително ниска.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@gogogo79 , благодаря на първо място за отговора! Скептично съм настроен и аз по отношение - цена/километри. Би следвало тази кола, да бъде по мое мнение поне 21/22 хил., ако не и повече и по абсолютно същия начин ме навежда на мисълта, че вероятно има някакъв проблем и то не малък. За големите букви, не говорим дори ... Лошото е, че дилърите и авто къщите са многобройни и човек няма поглед над тях, добри отзиви, лоши, този филтър липсва и човек не знае струва ли си да си навре носа да погледне кола. Понеже нямам ни най-малка представа относно тях, честно казано бих взел кола от частно лице, отколкото от автокъща. Ако някой, знае читави дилъри на автопаркове приемам на драго сърце съвети.

П.С: Навремето така си взех първата А3 , не я вкарах в сервиз и после си дърпах ушите (а беше приятел на приятел), така че, сервизът особено за такива пари е повече от задължителен, а ако откажат такъв, то ясно ще проличи, че има проблеми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Давам пример със сайта mobile.de. Който си купи кола от дилър , който пуска обява там , може да остави фитбек и оценка ,доколко е доволен от покупката. Въз основа на оценката му се формира рейтинга , който е публичен. Другото е ,че колите се продават с гаранция, ако не са за експорт... изброявам все неща , които са непознати тук. Относно българските дилъри , има и читави ...,такива които специално подбрат колите или поне не замаскират дефекти , удари и не превъртат километри...но са по- скоро изключение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@gogogo79 Колега страхотна информация! Би ли споделил още неща, които не са известни тук. Би било доста полезно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...