Jump to content

МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ ЗА КОНКРЕТНИ ОБЯВИ


Recommended Posts

Здравейте,

Моля членовете на форума с добро око, повече опит и по-богати познания от мен да ми помогнат при избора на автомобил по конкретни обяви, а именно:

https://mobile.bg/11650722688996530

https://mobile.bg/11627392722468421

https://mobile.bg/11651224570915073

https://mobile.bg/11652777700337627

https://mobile.bg/11651561668311051

 

Благодаря предварително за вниманието!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Допреди 2 седмици търсех точно такъв автомобил и ти казвам от опит,че гредата е при 9/10бр.Масово са на по над 500к км и няма как да го провериш освен чрез ВИН,който не всички дават.Отделно,че някои дават един ВИН,а на място колата е друга и ако се сетиш да го сравниш добре.Малкото,които са на нормални км са давени или събирани от няколко коли.Ремонтите по В8 на Ауди са зверски трудни и скъпи,та и това го имай в предвид,а Ауди е всичко друго,но не и надеждна кола.Купи си някоя по-нова Мазда и си свиркай.

Редактирано от МИТАКА1654
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@МИТАКА1654  викаш 500К  навъртяни и не е надеждна кола...или искаме да я вземем на 500к и още толкова да не правим нищо...Хитър народ сме Българите хитър...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@sunshai Не съм казал,че няма да е правено нищо.Мога да давам много примери за какви ли не неща,които се прецакват още преди да изтече гаранцията.Което важи и за другите "премиуми".Това не прави колата лоша,а ненадеждна.Зависи от приоритетите на кандидат-жениха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, но все пак решението за покупка на такъв автомобил е взето и затова питам за мнение за конкретни обяви, ако някой има впечатление от търговците, които ги предлагат, някой от форума може дори да ги е виждал наживо тези коли или да са били негови, вижда ли се нещо нередно или съмнително по обявите, такива неща. Иначе знам, че ремонтите са скъпи, както и не си правя илюзии, пе няма да има ремонти. Темата не е "за" или "против" да си купя Ауди, а мнение за конкретки обяви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С какво да ти се помогне като с оглед на обявите нямаш конкретна идея каква моторизация търсиш. Трите мотора са коренно различни един от друг. 

 

4.2FSI може би най-малко потенциални драми, но и най-малко вървящ за сметка на висок разход

 

4.0tfsi си има разни малки драми, като проблема с една тъпа цедка заради която турбините се скапват. От друга страна за отрицателно време става голема срела...

 

4.2TDI казват, че върви и е здрав до колко е вярно това идея си нямам. Разбира се си има всички обичайни драми като всеки друг модерен дизел. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...