sas_97 Report post Posted July 16, 2022 (edited) Здравейте, може ли мнение за тази обява: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11650896560157663 Колата ми трябва главно за извънградско пътуване, не кой знае колко много?(1000-1500км/ месец). Внос е от Швейцария. Благодаря : ) Изискване ми е да е комби със задължително панорама Edited July 16, 2022 by sas_97 Quote Share this post Link to post Share on other sites
P_PETKOV Report post Posted July 16, 2022 Без панорамата няма как, все пак има шанс да текне и/или да скърца. Хубавото е, че лепиш едно прозрачно Фолио на тавана ако текне и всичко е ток. Оправяне има, но ако разбереш колко се разглобява едва ли ще ти стане Убаво. За конкретния хавтомобил изглежда интересен, ама и липсва един дистроник примерно (ама това е моето виждане). Ходи в сервиз да го прегледат ако толкова те е грабнал. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kenwood2 Report post Posted July 17, 2022 Много хубава екстра е панорамата ако работи.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vle4ugoto Report post Posted July 17, 2022 Запазена изглежда отвън Ама хубаво я огледайте отдолу че швейцарките ги гони ръждата а това не е много ок че няма спиране кат тръгне един път . Гледам че е капарирана , успех Quote Share this post Link to post Share on other sites
sas_97 Report post Posted July 18, 2022 Под носа ми я откраднаха, благодаря колеги явно ще е друга Quote Share this post Link to post Share on other sites