Jump to content

Неоткриваемо тракане от окачването


selim199

Recommended Posts

Добър ден, 

Имам следния проблем: След изминаване на около 20км от предната шофьорска страна започва да се чука тракане и скърцане при по-ниска скорост и при въртене на волана, при каране с над 100км звуците спират. Намирам се в чужбина и нямам достъп до доверен сервиз. В сервиза, в който отидох ми казаха, че са двата горни носача, при което ги смених, но проблема си остана. Помислих си, че може би проблема е в някой от долните, но при посещение в друг сервиз след като я прегледаха казаха, че всичко било наред и не можаха да открият проблема. Единственото нещо което успях да намеря в последствие е че от тази страна шарнира не е влязъл толкова на долу, колкото от другата. Има ли вариант при смяна на шарнира да не е легнал както трябва или болта минава през канал и няма такава вероятност. Отворен съм за предложения, препоръки и идеи :)

Редактирано от selim199
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Извинявам се че ползвам темата на колегата.Аз съм с такъв плоблем,при въртене на волана имах наблюсения, че само наляво, но и  при въртене и в двете посоки се чува щракане, от пред откъм лявото колело,но майстора каза ,че не е от карето на междинния кормилен прът с двете карета.Влизах и аз отдолу и се чува откъм диска и карето,по към колелото ,а не от към карето.

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Тва си е кормилна рейка, май си ни е слаба част. На мен ми сложиха някаква добавка в D Bros и като че намаля, но май май нещата отиват на смяна...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...