Jump to content

Мнение за А6 4G 3.0 тди 204/245 кс 4х4


Recommended Posts

Здравейте ! Каня се да купя въпросния автомобил, задължително 3.0 дизел комби, автомат от 2012 до 2015 преди фейса. Интересуват ме всички възможни тънкости и пинизи на модела, както и детски болести( ако мога да хвана част от тях при оглед/тест драйв , освен стандартното, стойност дюзи и грешки мотор/скорости). Не ме притеснява да сменя вериги. Само ми се иска да спестя ремонти с автомата, наистина ли е толкова кашкавален ? Всякакви мнения за особености на мотора, скоростите и модела, ще са ми от полза. Мерси ! Може и предложения за коли да се дават. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, James написа:

Интересуват ме всички възможни тънкости и пинизи на модела, както и детски болести

Ми сядай и чети един месец. Напиши си домашното, дет се вика. Тая платформа е на 10 години. Има тонове изписано. Сериозно ли очакваш някой да ти го сдъвче и даде като на бебе?...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изчел съм и за вибрации на D , които уж производителя водел за нормални след ъпдейт, изчел съм и за забавянето след въпросния ъпдейт от D на Р, и обратно , изчел съм доста и за клапани , мехатроника, съединители, електроника , вътрешен , външен филтър и т.н как се кара dsg като цяло , искам още просто . И всъщност не е ли за това форума , като ми трябва нещо конкретно , ако някой го знае да го метне по-бързо отколкото аз ровя по n/часа на ден. Мерси ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега в този форум никой няма да ти помогне, освен да те пратят за 6000лв ремонт на автомата и т.н. Скорос си закупих същия автомобил. Автомата неможеш да го хванеш по нищо. Моя почна изведнъж да рита и изключва. Смених съединител и мехатроник, но щом веригите не те плашат автомата също не е плашещ. Всичко друго на колата е като на всяка друга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да кажа превантивно,бившата ми кола се продава в автокъща Кентавър в София за 26 000,аз я продадох на 360 000км,сега е на 172 000км,като колата няма забележки,освен веригите

 

Редактирано от МИТАКА1654
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели , този пробег с оригиналните вериги ли е ? и какъв разход ти даваше ми е интересно да си сравня моя.

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@sers Оригинални вериги,сменян е преди 120 000км обтегач на веригите.Разход 5,5/7/8,5-извънградско/магистрала/градско.Това е при мен.Според колеги може да гори и 10/100 градско,но при мен е така,винаги зареждам пълно-пълно,само Лукойл обикновена нафта,отделно винаги добавки.

Редактирано от МИТАКА1654
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...