Jump to content

Audi A6 Allroad C7 3.0 TDI


Recommended Posts

Здравейте,

 

Семейството порасна и дойде време за комби. Винаги съм харесвал Audi, но все се разминавахме. Реших че е време да скоча на A6, че и Allroad. Тук обаче изникват няколко въпроса, на които въпреки доста ровене тук не намерих еднозначни отговори:

 

1. Заслужава ли си Allroad пред стандартната А6? Ако е само заради едното въздушно окачване, не държа. Четох, че уж при Allroad конструкция и части били "по-истински" заради "offroad" характера. Ще съм благодарен да ми помогнете... Принципно изобщо не планирам да ходя по гори, поля, ниви и т.н. Просто Allroad-a, ми харесва повече, но не е на всяка цена. Да не коментираме, че и ценово е по-скъп... въпроса е има ли за какво?


2. Предпочитам Tiptronic, от това което прочетох тук, най-издръжливата кутия. Съответно отивам на 313к.с, където идва въпроса за поддръжка спрямо по-слабия вариант 272к.с.? Ясно е, че колата е от премиум класа и сутрин не дава по 2 лева за баничка. Въпроса е има ли фрапантни харчове и какви са най-често срещаните болести. Идеята е, че ако ще трябва да давам всеки месец по 2-3к лв. за ремонти, тоя филм няма нужда да го играя.


3. От ровене в мобиле бг ме впечатли единствено това, смятате ли че си заслужава? Вие като доста по-запознати и внимателни към детайлите, виждате ли някакви видими проблеми от снимките?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11659122414158768&slink=pru6id

Принципно бягам от черния цвят, но пък тази наистина изглежда много добре а и с доста глезотии. Препочитам да е изцяло кожен салон, хората с малки деца ще ме разберат.

 

4. За подобна кола, цената в Германия е подобна, разбира се има и по-скъпи. Все пак заслужава ли си и там да се търси по-сериозно? Веднъж вече купувах кола от Германия, 6 месеца я търсих, но наистина случих на много сполучлива бройка.

 

5. Има ли смисъл да залитам към по-новия модел - C8? Принципно нито външно, нито вътрешно не ме грабва. С тия дисплеи вътре съвсем убиха характера на новите коли. Там пък и цената е съвсем стряскаща.

 

Отново, ясно ми е че такива коли, като нови с екстрите лесно стигат +180К лв., не очаквам да е евтина за гледане, но и не искам да и ставам роб всеки месец.

 

Много благодаря на всички отзовали се!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

All-Road-а е структурно същия като А6 на въздушно, евентуално може да се вдига малко повече (мисля, че 2 сантиметра). Няма нищо повече като "off road" подсилвания и възможности.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...