Jump to content

А8 55 TFSI мнения


brazzers

Recommended Posts

On 10/5/2022 at 3:45 PM, brazzers said:

Изказвайте мнения за този страхотен автомобил 

Тия дето могат да си я купят нова или на 1-2г едвали са се регнали във форума :) Ама с тия новите им стикер за багажник - 35 tfsi , 55 tfsi и т.н. ми звучи като лепенка  -" другата ми е ферари "или "жена звяр в колата" - не става ясно за прости хора кат мен кво има под капака :) Само защо няма RS 8 което вече ще е нещо брутално като лимузина с характеристики  на супер кар :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Здравейте, търсех за приятел как да форматирам клипове и погледнах тук и за моята да не би да трябва да се форматират но може би не трябва да се преформатират в специални формати. МР3 си чете без проблем, клипове не съм пробвал още.

Аз карам А8 55 (2018) бензин, 340 коня - като цяло съм много доволен като изключим алтернатора, който сгъна на 39 000 км - излизат дефектни от завода и трябва да се внимава, защото стар няма смисъл (би изгорял всеки момент), а нов се чака с месеци от Ауди и произвеждат само оригинални такива на цена 3100лв. Поне новия е с 2 години гаранция де.
Като изключим това като е мръсен датчика за нощното от време на време дава грешка за него на таблото, често се оправя като се загаси колата но реално трябва да се държи чиста, за да няма проблеми с него :)

Иначе возията е страхотна, много леко седи на магистрала и супер стабилна. Има добър ряз на спортен режим и като цяло нямам проблеми с нея но е още на 44 000 км само де. Радиуса на завиване също е прекрасен, завиват и задните колела.

Качвам се на Аудито от Мерцедес Е класа преди това - доста по-комфортна кола е Аудито но по спомен S класата вози малко по-добре. 8 степенната кутия тръгва бая рязко като е включен холд бутона за сфетофарите, леко катао с ритник откача ръчната. Мерцедеса спира по-плавно докато тук се усеща един много лек ластик , който не отива на лимузина. Иначе нямам забележки към колата, това са просто шофьорски капризи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...