Jump to content

Ауди а4 б6 окачване проблем


Complicated

Recommended Posts

Здравейте, смених предните амортисьори и колата се подигна и то доста. Някой имал ли е такъв проблем? Амортисьори KYB сложих. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми тя има стойка все едно ще излита. Докато карам по равните пътища се усеща напрежение в предницата. Има едно 5 пръста разстояние от калника на 17ка джанта според мен не трябва да е така. Смених и задните амортисьори уж да се нормализира малко но не се получи. Ще кача снимка да видите. 

Редактирано от Complicated
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви са били старите амортисьори?  Ако са били от 1БЕ (червени) и са ти продали за стандартно окачване може от там да идва....Само предполагам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен височината се определя от типа на пружините, а амортисьорите гасят само колебанията на пружините , съответно на колата. Като омекнат пружините и колата пада долу. Освен ако са неподходящи за теглото на колата и стоят в разтегнато положение.Опитай да ги раздвижиш от крайно долно в крайно горно да ли работят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Старите амортисьори бяха обикновенни на 100 процента за съжаление съм ги изхвърлил за да видя точно какви бяха но не бяха червени. Пружините отговарят на стандартно окачване по цветове. В понеделник ще сменя амортисьорите с други и ще кажа какво е станало. Вече не знам и аз какво да предполагам просто почвам да сменям части докато открия проблема. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
На 6.10.2022 г. at 9:21, Complicated написа:

 

IMG_20221006_091559.jpg

Ето и снимка. 

Колега прожината не е легнала като хората случвало ми се е на е46ца само че разкарахме гумените подложки и си застана като хората

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...