Jump to content

Мнения за Ауди А5 2.0 TFSI 190 к.с. 2019г.


Recommended Posts

Благодаря ви за отзивчивостта колеги и за споделеният опит и познания!!!

Ще видим какво ще намеря,още ровя и търся колата,в която да се возя с кеф! Дано дядо коледа помогне да я открия по бързо! 

Взема ли кола, ще пиша какво съм намерил,както и впечатленията от возилото. Поздрави на всички вас!!! Ако накой нещо е пропуснал да сподели нека пише! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
On 10/28/2022 at 6:31 PM, Jsnm said:

А защо искаш тоя мотор във версия 190кс. като го има същия, само че 252 кс на фейслифта е даже 265кс. Аз лично не бих си взел 190 версията. Иначе за мен това е оптималния двигател откъм разходи/мощност... 

Този мотор същия ли е, който се вгражда на Q5? Защото, ако е така, то натоварването от седана ще е детска песен за него. Сигурно е един и същ.

Редактирано от dimpetrov
.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

190 и 252 коньовите мотори са съвсем различни.

190 коньовия е с новия цикъл на работа и не подлежи особено на тунинг, пред месец-два извадиха по-големите фирми ст.1 за него.

252 коньовия е еа888 и е супер като вървеж, става и за тунинговане, но турбото е малко и няма болт-он вариант за по-голямо. Опциите към момента са само хибриди на ис20. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Добър ден на всички! Аз се позабавих малко,но сега ще споделя с вас,както обещах! Купих си кола,която много ми харесва! Колата е S5 спортбек, 2019г. автомат, 2.0 дизел , 190 к.с. и една камара екстри,мотора е с код DETA.

Взех я още декември,но не успях да пиша по-рано! Когато я взех беше на 30000к.м. сега е на 40000,спълна сервизна история, с две думи много съм доволен,просто е удоволствие да я капаш! 

Какво друго да споделя! За момента не се сещам друго,поздрави на всички вас! И дай боже всекиму да се сдобие с желаното возило,за да му се радва! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • VBI locked this topic
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...