STRSHR Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 Здравейте. Някой може ли да ми каже парт номерата на хромираните лайсни около прозорците за Audi A5 2010 3.0 TDI quattro Sportback S-line? И за смяната им само лайсните ли трябва да се купят или има някакви елементи под тях, които също е необходимо да се сменят. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola_RS Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 лайстните са нитовани към вратата,взимаш нови,дупчиш старите нитове и слагаш нови нитове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STRSHR Posted December 19, 2022 Author Report Share Posted December 19, 2022 Звучи ужасно. Някой минавал ли е през тази процедура? Хромът на моите е много надраскан и ме дразни, та за това се оглеждам да ги сменя ама това с нитовете нещо ме отказва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola_RS Posted January 17, 2023 Report Share Posted January 17, 2023 (edited) Това с нитовете не е голяма драма,реално не дупчиш ламарината ,а само самия нит,по-голямата драма е разглобяването на самата врата,защото се сваля всичко за да се стигне до тях,в сервизите чупят щипки,недонапасват детайлите и после скърца,прозореца заяжда при студено...минавал съм през това на ауди а6.Горните лайсни които са по тавана и колонките са на шипки,те се свалят по-лесно. Edited January 17, 2023 by Nikola_RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts