Jump to content

Бравите не се отварят когато застудее


Minkar

Recommended Posts

Здравейте колеги,

От години когато дойде зимата на моето Ауди Б8 имам пробелм с бравите - не се отварят. Преди беше само на задните, а сега се появи и на предните, шофьорската трябва да я отварям с ключ, пасажерската отвътре, задните не се отварят отвън, понякога и отвътре. Преди пандемията бях давал на майстора който ми обслужва колата да ги занесе на друг майстор да ги почисти тези моторчета, имаше някакъв ефект, но издържаха 1-2години. Иска ми се да реша въпроса по генерално, може ли да ми кажете дали има на пазара алтернативни брави (моторчета/машинки, не знам как точно се наричат) и ако да по колко ще ми излезе на бройка да ги подменя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен беше същия филм миналата зима...

Препоръчаха ми сервиз в кв.Княжево , София-микрон Доцев-имат налични нови брави за а4б8,смениха ми ги за 1час,дават 1год.гаранция! Цена-нормална,след сравнения в нета с други сервизи...

Редактирано от AUDI DRIVER..
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми се беше прецакала предна дясна. Смениха ми я и по памет беше около стотина лева бравата неоригинална, но е възможно цените да варират от марка до марка брава. Определено тази която беше неоригинална се чуваше по различен начин когато вратата се затваряше. Недоловимо може би за други хора, но аз си го усещах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата Йоан Василев ги ремонтира,аз поръчах от него задна дясна брава,изпрати ми негова брава,демонтирах моята брава,монтирах неговата брава,1г гаранция дава човека,много разбран и след това му изпратих моята брава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам човек за ремонт, проблема е че съм ги ремонтирал вече 1 път и исках да взема по кардинално решение 100 лв на брава ми идва малко множко. Мисля да изчакам да мине зимата и да действам с ремонт на пролет. Дали ремонта на шофьорската заради ключа има нещо по сложно от другите?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...