Jump to content

Проблем с мулти волан


Natali01

Recommended Posts

Здравейте, купих колата с неработещи бутони на волана, на диагностика дава грешка 01326 ,след като махнах ейрбега установих , че кабелите към бутоните бяха скъсани при неправилен монтаж на еърбега от предишния собственик. Вързах кабелите но проблема остана.Досега съм пробвал да сменя волана с друг и лентовият кабел но проблема си остава. Сега мисля да сменя и модула за управление на волана .Въпросът ми е възможно ли е като са прекъснали кабелите да е дало нещо на късо и да е заминал модула само за управлението на бутоните, или да търся проблема другаде?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери първо дали модула ти огроваря (сигурно си го направил) но това се сещам за момента , защото тоя дето е сменял работи по волана , може и да си е взел модула . Виж последната буква на самия модул. Ако можеш и да видиш как е кодиран сами модул през ВАГ-ком. Може ако се е окъсило нещо , да си е загубил кодирането ( само предполагам , не съм специалист ) но поне е лесно да се провери .

Редактирано от Svetliu90
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв е номера на модула за волана и колата B6 или B7 е? Ако е сложен модул от B6 на B7, копчетата няма да работят, но ще светят

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази грешка индикира проблем в работата на модула за управление на волана, така че ключа за бараката следва да се търси или в самия модул, или в окабеляването му.

Редактирано от nikrga
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко си е оригиналното модули бегове сменяли са ключалката явно тогава са скъсали кабелите,  ще се търси модул благодаря за мненията 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...