Alexandyr0101 Report post Posted December 12, 2022 Здравейте колеги гледах из нета обаче не можах да разреша проблема с купе филтъра на много места пише че е под чистачките на пасажерското място но уви моя не е там (ако имам изобщо) и се чудя къде другаде може да е Благодаря предварително Quote Share this post Link to post Share on other sites
olimpiya Report post Posted December 13, 2022 Ако не е там значи нямаш. Повечето 100тици от преди '93 нямат. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandyr0101 Report post Posted December 13, 2022 преди 2 минути, olimpiya написа: Колега дали знаеш тогава защо ми се запотяват прозорците дори и след като работи климатика щото ми бяха казали че е от филтира щото бил за смяна но щом нямам значи друг трябва да е проблема Quote Share this post Link to post Share on other sites
plamen 73 Report post Posted December 13, 2022 https://catalog.mann-filter.com/EU/bul ето виж тук 😎 Quote Share this post Link to post Share on other sites
olimpiya Report post Posted December 13, 2022 @Alexandyr0101 Погледни си клапата за рециркулация на въздуха, чупи се ухото и тя се затваря, а при затворена клапа се потят джамовете яко. В такъв случай просто закачи пружинката на някое от ребрата на самата клапа. Quote Share this post Link to post Share on other sites