Jump to content

Питане за AMI и музика в колата. А6 С6 фейслифт


Recommended Posts

Здравейте! Въпроса ми е ако си купя такъв кабел дали MMI ще разчете флашката. Гледам , че този кабел е за IPod, но нямам такъв наличен да пробвам. Някой дали е опитвал за да не давам 30 лв за кабел и после да го метна в кофата ако не го чете. MMI  не знам кой модел е. Колата е 2010. Има работеща навигация.

mobile_file_2023-01-16_14-11-14 (1).jpg

mobile_file_2023-01-16_14-11-09 (1).jpg

mobile_file_2023-01-16_14-16-12.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм преди фейса и имам ММИ + такъв кабел. Всичко работи, просто формата на флашката е ФАТ32.

Аз мога да идвам към Ботевград идните уикенди, но нямам идея кога точно ще е. Ако не бързаш можем да направим една среща да тестваш моя кабел, за да си сигурен. Същото важи ако имаш път към СФ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както е показано на снимката горе. Единия край е ММИ буксата, а в другия си слагаш флашката. Реално е plug and play. После цъкаш бутона CD/DVD или както се водише и би трябвало да ти излезе ММИ опцията. Песните са ми в различни папки и колата ги рачита.

Един път бях взел някъв евтин блутутт приемник, който имаше 2 кабела: ММИ буксата и УСБ за захранване. Понеже няма УСБ в жабката не го пуснахме и не видях дали наистина ще бачка. 

Все още не мога да се пречупя и да дам едно 50+ евро за tune2air, който е блутуут директно към ММИто и уш трябва да си работи - https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/tune2air-wma3000a/2322181870-241-23789

Бях гледал, че колегите тук са ползвали и други алтернативи, където вместо ММИ се слага някво устройстрво, но не съм ги проучвал много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е да, тогава няма да стане. Аз бях така преди, но си взех 2ра ръка ММИ модул и го смених с единия чейнджър. Ако не ти се дават пари за ММИ, можеш да видиш из форума какви бяха другите варианти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...