Jump to content

Recommended Posts

Здравейте решил съм да купя Audi A7 3.0 tdi quattro 245 коня.

Колата е внос от представителството на Ауди от Германия на 240 000 км и човека казва че веригите не са сменени и нямало нужда да се сменят на 300 000 км даже и повече!

Дали това е така или ще го взема и ще трябва да ги сменям?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При този мотор веригите ти са най-малкия проблем....помисли първо за скоростната s-троник,направете хубава диагностика,закарай я в специалициран сервиз за скоросни кутии да я проверят,а ако си от София - при Мишо.Относно веригите,някои колеги ги сменят на 150-200к, други до 500 к не ги пипат,аз лично моите ги смених с оригинални на 200к,за да ми е мирна главата,ремонта е около 2700 лв с оригинални части.Но ако скоростната не е добре,там ремонтите достигат по 10к. Бъди готов при закупуването на такава кола да можеш да си позволиш ремонти по 3000 лв без да те заболи и без да ти мига окото,ако не можеш - взимай си Пасатче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен е същото vw touareg crca 245 коня. Аз я закупих на 195к км сега вече е на 220к ,претракват чат пат но други оплаквания нямам ,но определено се замислям скоро да ги сменя ,защото колата не съм я купил с идеята скоро да не я сменям. По сметки вериги и една камара други части са около 2300+ с доста отстъпка. За труд нямам идея колко вземат ,но за да де направи качествено ,мотора се сваля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...