Jump to content

Audi Gamma CC AUX/Bluetooth


Recommended Posts

Здравейте.Пиша със следния проблем.Имам Ауди 80 Б3,което ми беше първата кола навремето.Лека полека в продължение на 12 години я връщам към оригинален вид.И дойде ред на радиото,наскора ми попадна въпросното Ауди Гамма ЦЦ - оригинално за модела правено от Панасоник.Има го съмощото на Блаупункт.
Мисля да го сложа на колата,но ми се ще да му изкарам аукс или блутуут.Но да си запази оригиналната визия.ФМ трансмитър не е опция в случая.
Та снабидх се с един блутуут модул от елимекс
K2241H.
По тази статия при руснаците намерих линейните изходи за главата на касетата.Дотук всичко е просто.Взех понижаващ модул от 12в на 5в,на колкото е блутуут модула.Като пусна празна касетка и вържа телефон свири.Общо взето работи.НО.....

1.Има един неприятен шум(пищене) когато роботш модула/тук трябва да отбележа ,че съм правил същото нещо с друг касетофон ,пак оригинален на ауди и не съм имал такъв проблем/,та предния път с двата кондензатора,както е по схема се получаваше това пищене,за това сега не съм ги сложил.Въпросът ми е някой има ли идея защо има подобно смущение?

2.Много ми се ще вместо да пускам Аукс(блутуута) през касетка да го вържа някак си през АМ приемника,тъй като АМ честоти вече не се ползват.Намерих как става това за Блаупункт радио,за Панасоник не откривам.Някой може ли да помогне с това?Мога да предоставя радиото и да си заплатя ,ако е прекалено сложно.

П.П. В коментарите оставям клипче до къде съм стигнал и линк към подобна конверсия с Блаупункт радио.

Благодаря Ви предварително!

https://www.drive2.ru/l/470505215854903623/

 

https://drive2-ru.turbopages.org/drive2.ru/s/l/515893880483217580/

 

 

FB_IMG_1674890644066.jpg

Редактирано от andibgpz
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...