Jump to content

Cruise control / автопилот


TonkiZ

Recommended Posts

Здравейте колеги , моля за вашата помощ. Имам а4 б8 2009 година 170 к.с САНА ръчна кутия   . Съединителят си заминаваше , та реших да го сменя . След смяна  ми светна ЕСП-то Tyre pressure и defective adaptive headlighta ( реално фаровете ми спряха да завиват )   . Та от сервиза накрая се оказа че някак си е заминал лентовия кабел , след неговата смяна остана проблема който след 3 седмици още не може да се реши и той е че автопилота не работи . Пусната е на живи данни бутона (set) както и нагоре надолу за повишаване и намаляне на скоростта реагират . Проверихме и за стоп машинката обаче и тя функционира . Та дайте идей и сблъсквали ли сте се с нещо такова . 

( отбелязвам че лентовия кабел съвпада с оригиналния ми като означение както и че в момента всички системи работят и не набива грешка никъде ) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако са развивали кормилния прът не знам защо най вероятно са превъртяли волана в някоя посока и са скъсали кабела...Аз така на бившата ми кола го превъртях от недоглеждане и светнаха  ABS и ESP и изписа проблем с ъгъла на завиване,но имах късмет ,че беше наляво а не в посока навиване на кабела и не се скъса, а се намачка . След което го разглобих и го оправих.После искаше адаптация,но не помня как ставаше. Гледах клипове и го нагласих. Понеже сума ти майстори не можаха да го оправят. Не искаше да приеме настройките понеже се мъчех да адаптирам когато колата беше на газ не знам защо. И като я обърнах на бензин всичко си дойде на място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@crash77 ами аз съм дизел ама не иска адаптация мисля че правиха на някъкъв дросел обаче нищо не се получи . Аз пък четох при англичаните на някой им било проблем конзолата на ел. ръчната спирачка. Та ако някой познава някой от Варна който може да ми свърши работа , който разбира от това да сподели . Благодаря 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...