Jump to content

Кой е модула зад снопа кабели до дясната колонка(пасажерската страна)


Traytor

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

В събота имах радостта да се събудя от алармата на колата и се оказа, че дренажите на шибидаха са се запушили и се е наводнило от пасажерската страна.

 

Дясната бушониера беше обляна във вода, бушоните и контактните пластини бяха окислени, след 12 часа борба успях да отпуша дренажите, изчистих всички бушони и контактни пластини с пила и всичко изглеждаше работещо.

 

Комфорт модула е сух, но за момента проблемите са да успея да изсуша мокета(по-малкия проблем) и да разбера от къде идва проблема в комуникацията на няколко модула(не помня кои модули даваха проблем, двете предни врати и климатроника със сигурност), грешката е:ю

 

00470 - Combination comfort Databus in Single Wire: Open Circuit.

 

Предстои да разтуря целия сноп кабели, които вървят по колонката на врата на пасажера(точно под жабката) и да търся дали има някой заголен кабел който е снаждан и евентуално оксидирал от водата, но видях че има някакъв модул точно зад сноп-а и не мога в момента да разглобя и да видя парт номер за да разбера кой е.

 

Някой има ли идея какво стои там? И дали този модул е проблема който ми излиза във ваг ком?(ще ми спести разплитането на целия сноп и търсене ако е той).

 

Мерси!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...