Jump to content

Ръжда - отсраняване по гаранция ?


Recommended Posts

След "тежката" зима, която изкарахме, предните два калника ми цъфнаха със зародила се ръжда под боята... 

И двата на едно и също място - горната част на веждата, на която от вътрешната страна има щипка, държаща болт за подкалника.

Повечето модели на ВАГ се продават с 12г. гаранция срещу корозия.

Та въпросът ми е - тъй като моята все още не е стигнала 12те си години живот, мога ли да отида в дилърството и да правя опити за оправяне на проблема от тяхна страна ? 

Общо взето, някой има ли идея как стои въпросът с корозия по автомобил, преди да е изтекъл срокът на гаранция и какво обхваща той(купе, едрогабаритни части, окачване и т.н.) ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен са ми сменяли прагове на Б8-цата в Порше като “гаранционни” на 8-мата година от производството на колата… платих някаква част аз, но не си спомням какъв % беше.

Просто отиди и попитай 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям накратко единствения си опит от 2014 година - Туарег на 5 години, с ръжда по целия заден вътрешен ръб на задна дясна врата (там където гума хвърля мръсотия). Обадих се в Порше изток, обясних, отказаха ми. Обадих им се втори път след няколко дена и казах, че ако не ми го оправят, ще пиша на ФВ Германия. На другия ден ми се обади човек и ме извика там. Споделиха ми, че трябва да платя 25% от ремонта, който струваше 400 и нещо лева, та дадох към 100 лв. В списъка имаше много материали и труд, като цяло съм доволен от работата им, но ясно е, че не трябваше да плащам нищо, но това е което се случи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...