Jump to content

Проблем с мотора


Recommended Posts

Здравейте колеги при евентуален проблем с колянов вал какво препоръчвате ремонт или смяна на мотора.Малко предизвестие първо стартера беше за смяна защото не издаваше признаци на живот  и също така единият от тампоните на мотора.след смяната в сервиза майстора е запалил колата но се е чувала  не както трябва по точно доста зле.След това източи маслото и отвори малката вана на картера поради съмнения с колянов вал,а във маслото имаше как да кажа може би не много мисля метални стружки.Благодаря ви предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За какъв мотор иде реч ?

 

Според зависи от състоянието на мотора на прима виста: може да се наложи смяна на: колянов вал (или шлайфане), лагери, чистене на маслени пътища ... вече ако и блока е надран става хептен голям филм с много не ясен край. Накратко ти трябва сервиз който разбира какво прави за да ти даде адекватна диагноза, което без вадене и разглобяване на мотора няма как да стане ... или поне това е моето виждане.

 

п.с. в масления филтър има ли стружки ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Най-добре е нов мотор втора употреба, че след шлайф не знаеш колко време ще изкара или дали няма да те предаде в кофти момент. Повечето, които работят по шлайф бази са трезви до обяд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...