firewire1 Posted September 13, 2023 Report Share Posted September 13, 2023 Здравейте колеги! Вчера без никаква видима причина или механино въздействие от моя страна дисплея, който изкача нагоре от таблото вече не иска да изкача. Всичко си работи и аз мога по слух или късмет да достъпвам функците от менюто, но дисплей няма. Това е много неудобна ситуация, най-вече и защото камерите за задно виждане показват образа там. Мисля, че повредата е механична, защото като натисна бутона за отваряне се чува много тихо прещракване някъде отвътре под таблото (толкова е тихо, че трябва да съм изкючил дори вентилатора на климатика, за да мога да го чуя). Може ли да ми преопръчате сервиз в София, където могат да ми помогнат. В нормалните сервизи ме пращат в Ауди, а аз там не искам да ходя, защото не познават парите. П.С: Колата е Audi Q7 4M Quattro от 2016г. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tushee Posted July 9, 2024 Report Share Posted July 9, 2024 Колега здравей !!! И при мен се получи същия сценарий. Ти как си реши проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts