Ivanovchris Posted April 8, 2024 Report Share Posted April 8, 2024 Здравейте, наскоро си докарах от Германия въпросния модел, който съм описал в заглавието, на реални 189000км. с пълна сервизна история и всичко (никога няма как да съм сигурен, но все пак, колата е проверена). Имам няколко въпроса и като човек, който е карал японки досега. - Има ли нещо, което задължително трябва да семянам и наблюдавам стриктно. - Нормален ли е разход 12-14л. за задрстванията в София - Как да ъпдейта MMI навигацията, за да кача Waze и т.н - Има ли смисъл от ремап и т.н, мощността ми е достатъчна. - Някакви други съвети! Благодаря предварително и успех на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma3xa Posted April 9, 2024 Report Share Posted April 9, 2024 - Стриктно се наблюдават нивата на флуидите по мотора - антифриз, масло и т.н. - Да, нормално е - Отиваш да ти налеят пипнат софт, за да ти отключат опциите да си закачаш телефона - Щом ти е достатъчна си карай така. Бих ти препоръчал да видиш с кой точно софт си, защото ако си с версия за дизелгейт, ще прави много често регенерации Допълнително бих ти препоръчал да отидеш да ти ремапнат маслената помпа и да вдигнат налягането, защото фейсовите мотори имат много големи проблеми с мазането и се трошат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts