Jump to content

Стикер на калник А4 Edition One 2020

morfil78

Recommended Posts

Здравейте, след пребоядисване на калник загубих стикера на Ауди на десния калник (като на снимката по долу). От Порше Изток, където пребоядисваха колата, казаха че нямат такъв стикер в тяхната система, което е странно тъй като тази версия излиза фабрично с тези стикери. Някой има ли представа от къде може да се вземе такъв стикер, на първо четене в google нищо не ми излезе. Благодаря предварително.

image.thumb.jpeg.c32de78ffc5674ea48427c17ee757b82.jpeg

Здравей, това се води аксесоар мисля. Виж тук и тук за оригинални номера, които можеш да си поръчаш тук на местния дилър или поне да го насочи къде да гледа конкретния номер за твоята кола, но мисля е това от първия линк.

@morfil78 Не са много моделите Edition One в БГ, такива стикери имат и А5 и се лепят на задната врата долу, та може някой да не ги е залепил и да се подмятат в жабката му и да ти ги даде (моите бяха до скоро там, но преди време ги залепих). 

Всяка рекламна агенция режеща фолио на плотер ще ти ги направи за смешни пари от хубаво (качествено) фолио. Цвета е просто черен и ако се съмняваш за разлика може да си пуснеш повече бройки и да смениш и другия, а и за резерв ще остане. Разликата е само в това, че ще трябва да си поиграеш да ги лепиш точно на позиция, а оригиналните с колата идват на точен и лесен шаблон. 

@D.Stoykov Ами след като колегата ми даде номера на стикера, поръчах комплект от Амазон за скромната сума от 40 евро :D . Ама какво да се прави мания е. Иначе поръчах и едни от Алиекспрес за 3 долара, ей така да видя разликата. Така че ако за в бъдеще някой има нужда може да ми пише.

• Haha 1

• 2 months later...

Ами може би е малко по-ниско качество на материала и цвета е малко по блед, но разликата в цената определено на си заслужава :D

• Like 1