Kris01 Posted December 6, 2024 Report Share Posted December 6, 2024 (edited) Здравейте,от скоро имам Ауди А4 Б5 1.8т ,по колата всичко е сменено с ново нов дебитомер, чисто ново турбо К04 015,нов клапан Н75,нова дросел клапа и колата не иска и не иска да върви като за конете си от какво може да е Edited December 9, 2024 by VBI Заглавие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted December 6, 2024 Report Share Posted December 6, 2024 .....мотор на края на живота си....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris01 Posted December 7, 2024 Author Report Share Posted December 7, 2024 Не мисля че е от мотора проблема, работи страхотно и не пипа маслото и антифриза което за 1.8т е уникат да не пипа масло така че според мен не може да е от мотора по скоро не знам настройка да няма заради по голямото турбо или не знам за това пиша тук ако някой може да даде акъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted December 7, 2024 Report Share Posted December 7, 2024 Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikrga Posted December 7, 2024 Report Share Posted December 7, 2024 Щом мотора не харчи масло и охладителна течност и работи "страхотно", значи наистина е в добро състояние, въпреки годините си. Само дето по-голямото турбо винаги върви и с някои допълнителни неща, на първо време друг съединител или по-здрави (например карбонови) накладки на сегашния, основно почистване на турбопътищата и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris01 Posted December 7, 2024 Author Report Share Posted December 7, 2024 Започвам да се чудя дали е възможно да не върви заради катализатора понеже не е махан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts