jordanik Posted April 18 Report Share Posted April 18 (edited) Здравейте,колеги!Знам,че проблема е много "дъвкан",но темите са стари и линковете в тях вече не работят. Колата ми стана на 260 000 и веригата между валовете започна да се чува все по-често.Засега го прави само след по-дълъг престой и при първо палене,но знам че проблема ще се задълбочи. Можете ли да ме посъветвате какъв "читав" обтегач да взема,освен оригиналния,който ще изкара прилично дълго време? Бих взел и оригинален,ако някой може да ми го предложи с добра отстъпка. Преди време колегата chostdog е доставял оригинални на добра цена,но пък той не е влизал тук от 2020 и не знам как стоят нещата в момента. Предварително благодаря за отговорите! Edited April 18 by jordanik Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellBull Posted April 19 Report Share Posted April 19 Със същия двигател съм, преди месец и половина сменях обтегач и верига сложих на феби. За това кратко време няма как да кажа някакво мнение, за сега всичко е ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
МММ1 Posted April 20 Report Share Posted April 20 На толкова стари автомобили ... Оригиналните части вече не са "оригинални". Качеството е много различно от преди. Сред толкова знайни и незнайни марки, повечето чисти боклуци ... FEBI BILSTEIN донякъде е алтернатива за не много километри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pashev94 Posted May 17 Report Share Posted May 17 Аз го смених с оригинален и верига преди 3 години и пак след престой от 4-5 дена трака за 1-2 секунди няма лек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diido0 Posted May 17 Report Share Posted May 17 Аз моят не съм го сменял, но при ремонт на двигателя подмених бананите и според думите на майстора, може би веригата само е била сменявана. При мен трака само при запалване и то не винаги. Бих го сменил, ако започне да не опъва веригата постоянно. На старото ми Ауди А3 1.8 AGN, така си тракаше при палене до последно, на кола на 25г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted May 17 Report Share Posted May 17 Преди 5 часа, Diido0 написа: ако започне да не опъва веригата постоянно и т'ва как го разбираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diido0 Posted May 18 Report Share Posted May 18 Ще има шум постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anto1 Posted June 9 Report Share Posted June 9 За 11 години 2 пъти съм го сменял с китайски от алиекспрес , но оригинален ще е по добре си мисля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts