Jump to content

Audi Q7 2016-2019 3TFSI проблеми

Georgi Zhekov

Recommended Posts

Здравейте,

Взех Audi Q7 4M 3TFSI 333к.с от Канада и в процеса на подготовка на колата да бъде регистрирана излизат следните въпросителни.

1. Колата пристигна със спукана задна лява гума. След като смених гумите, закачих автомобила на диагностика и изчистих грешките но продължава да ми дава грешка за спукана гума като запаля колата.

viber_image_2025-05-10_10-39-30-332.jpg

2. Понеже удара беше в областа на калника и задната броня се наложи да сменя задната броня с друга и при монтажа на новата забелязах, че отзад отляво под задната броня има едни клапички зад който има една ниша където има букса към която нещо е било свързано. Прикачих снимка за да видите за къде става въпрос. Може ли да ми кажете какво се включва в тази букса

viber_image_2025-05-10_10-37-55-311.jpg viber_image_2025-05-10_10-37-55-666.jpg

3. При моя модел имали възможност безжично да свържа телефоната си към Карплей? Когато си пусна Wi_fi на телефона ми намира Audi_MMI_7117  но за да се свържа ми иска парола която аз не знам. Има ли някъква универсална парола и ако не може ли да се ресетне тази парола от ауди. 

viber_image_2025-05-10_10-37-55-847.jpg

4. Във менюто на setting-connection manager  на Wi-Fi player и Audi Smartphone не мога да свържа моя телефон. Каква може да е причината. Пробвах вчера да пусна Waze  и да го възпройзведе на моята навигация но опита не беше успешен

viber_image_2025-05-10_10-37-56-032.jpgviber_image_2025-05-10_10-37-56-219.jpg

Карплей сами с кабел мисля в тези години, ако искаш безжичен си купи адаптер който се включва на USB-то и ти се закачаш реално към него…

За налягането на гумите - то ти пише да запазиш новите стойности през ММИ, не да триеш грешките.