Georgi Zhekov Posted May 10 Report Share Posted May 10 Здравейте, Взех Audi Q7 4M 3TFSI 333к.с от Канада и в процеса на подготовка на колата да бъде регистрирана излизат следните въпросителни. 1. Колата пристигна със спукана задна лява гума. След като смених гумите, закачих автомобила на диагностика и изчистих грешките но продължава да ми дава грешка за спукана гума като запаля колата. 2. Понеже удара беше в областа на калника и задната броня се наложи да сменя задната броня с друга и при монтажа на новата забелязах, че отзад отляво под задната броня има едни клапички зад който има една ниша където има букса към която нещо е било свързано. Прикачих снимка за да видите за къде става въпрос. Може ли да ми кажете какво се включва в тази букса 3. При моя модел имали възможност безжично да свържа телефоната си към Карплей? Когато си пусна Wi_fi на телефона ми намира Audi_MMI_7117 но за да се свържа ми иска парола която аз не знам. Има ли някъква универсална парола и ако не може ли да се ресетне тази парола от ауди. 4. Във менюто на setting-connection manager на Wi-Fi player и Audi Smartphone не мога да свържа моя телефон. Каква може да е причината. Пробвах вчера да пусна Waze и да го възпройзведе на моята навигация но опита не беше успешен Link to comment Share on other sites More sharing options...
BECKO Posted May 10 Report Share Posted May 10 Карплей сами с кабел мисля в тези години, ако искаш безжичен си купи адаптер който се включва на USB-то и ти се закачаш реално към него… За налягането на гумите - то ти пише да запазиш новите стойности през ММИ, не да триеш грешките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgi Zhekov Posted May 10 Author Report Share Posted May 10 Точка 1 и 4 са затворени остават останалите. Точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts