The.Void Posted May 10 Report Share Posted May 10 Здравейте, решил съм да си сменям колата и много съм си харесал Allroad версията на C6. Супер много ми допада и като визия и всичко. От 1 седмица насам се ровя и гледам да изнамеря колкото се може повече информация за модела, но попадам на доста различни мнения. Тъй като това реално ще ми е първият собствен автомобил (купен с лични средства и т.н.), в момента карам една А3-ка, която ми е подарък от сестра ми и вече си изпя песента.. Просто не виждам повече смисъл да инвестирам пари в нея да я ремонтирам и реших направо да си взема друга кола.. Както казах, много ми харесва А6-цата, по-конкретно Allroad версията, но имам няколко въпроса, на които не успях да си намеря "точни" отговори.. Какво бихте ме посъветвали да гледам най-вече при огледа на този модел? Някой, ако има някакви съвети ще ми е много полезно. Също, от най-притеснителните ми неща са свързани основно с въздушното окачване и тези възглавници. При евентуални проблеми с тях приблизително колко им излиза ремонта? А на други компоненти? Като цяло ми е ясно, че не е никак евтина кола за поддръжка, но просто ме интересуват някакви приблизителни стойности. Изобщо какви са най-честите проблеми с този модел? Относно ремонтите, по форума попадам предимно на мнения от преди 4-6 години, пък цените най-вероятно са се променили и ми е малко трудно да се ориентирам.. Благодаря Ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mshbul Posted May 11 Report Share Posted May 11 Ако става дума за кола 2005 -2008 е вече много стара и ще е много трудно да се намери запазена и да е на прилични километри.. А да купуваш с идеята за много ремонти, ще излезе много скъпо. Иначе казано, според мен, гледай да е запазена. Колкото е по-запазена като цяло, толкова е по-вероятно да има по-малко ремонти. Смяна на вериги и дюзи ще струва колкото колата. А има и други болки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted May 12 Report Share Posted May 12 А и той не казва дизел или бензин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The.Void Posted May 12 Author Report Share Posted May 12 Извинявам се. Гледам предимно модели 2008 - 2010, 3.0 дизел. Като гледам из mobile и cars има бройки за около 10-12 хил., които на снимките поне ми изглеждат читави. Надявам се да попадна на запазена бройка, а не някоя, която тепърва ще ми се налагат тежки ремонти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma3xa Posted May 13 Report Share Posted May 13 Гледай да е 233 коньовата версия. Това е може би най-здравия 3.0тди на Ауди. Най-важното е да е гледана колата, защото иначе може да те разплаче от разходи. По въздушното няма нищо евтино, и като цяло това е кола с големи разходи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelyazA6 Posted May 15 Report Share Posted May 15 (edited) @The.Void Чудя се как виждаш по снимки, че мотора е читав.... Edited May 15 by zhelyazA6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The.Void Posted May 15 Author Report Share Posted May 15 @zhelyazA6, естествено по снимки не се вижда.. От няколко дена обикалям по огледи с един приятел.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The.Void Posted May 21 Author Report Share Posted May 21 Може да затривате темата. Сдобих се с A6 Allroad фейслифтовата на прилична цена. Има леки външни забележки, но нищо кой знае колко фрапантно. Благодаря на всички за отговорите и помощта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vancho20 Posted June 6 Report Share Posted June 6 @The.Void с кой мотор е колега , 233 или 239 cdya? И аз от доста време се оглеждам за същия модел. Какви парички я пазари и от къде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The.Void Posted Tuesday at 03:35 PM Author Report Share Posted Tuesday at 03:35 PM (edited) @vancho20, CDYA е мотора, по талон е 240кс. От автокъща я взех, но не бих препоръчал автокъщата.. Това ми е първа кола, която си купувам и не знам дали е честа практика, но не искаха да ми напишат фактура за реалната сума която платих за колата, доста занижена е на фактурата и в договора.. Може и да си е редовна практика, не знам.. Също когато я оглеждах валеше дъжд и изобщо не съм видял, че на предното стъкло има 2 челенки от камъчета и на единия фар на стъклото има като сълзичка, все едно е леко стопено.. Другата забележка, която не забелязахме с моя човек е, че окачването е било закрепено като да "изкара някой и друг километър", та се наложи ремонт, a също сменихме и ролки на мотора, като тях ги хванахме още на огледа.. Нямах възможност да й направя тест драйв, този от автокъщата се обесняваше как нямала номера, пък сега тия служебните дето имал ги бил дал и т.н... Като цяло я взех за 11 хиляди, но със сигурност трябваше да се пазаря за по-ниска цена.. Според италианския талон е януари 2012 година, така го писаха и в КАТ като я регистрирах, ама не знам дали не е грешка, защото модела е до 2011 по принцип.. Като цяло, когато гледах не ми излизаха много фейслифтови, тази беше от малкото бройки, като другите вървяха 13-14 хиляди нагоре и бяха 2009/2010.. Бе като тегля чертата със сигурност съм се метнал с парите, ама като за първа кола и напълно неориентиран и неразбиращ съм склонен да се примиря, пък и се утешавам, че е Евро5 и по-нова година (до колкото е утеха).. Но освен по-горните забележки, други проблеми няма, няма ръжди никъде по нея, дори и отдолу. Обстойно я провериха в сервиза като я вкарах за обслужване и е сменено почти всичко - масла, филтри, направо цялото предно окачване, дискове/накладки, чистачки, ролки, ангренажи, свещи и не помня още какво.. Edited Tuesday at 03:46 PM by The.Void 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts