Jump to content

Промоционално каско в "ЗПК ЛЕВ ИНС" АД за форума и АКБ


Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Колеги, искам да споделя с вас, че има някои промени в общите условия на ЗК Лев Инс АД, които ще се дават прикрепени към досегашните при сключване на нова полица. Едно от важните неща в промените е, че срокът за завеждане на паркинг щети пада от 5 работни, на 3 работни дни. Другото е за всяка щета да се подава предварително сигнал на националния, денонощен и безплатен кол център 080015333. Правете го, полезно е за изплащането после! При птп щети с двама участника, задължително сигнал на 112 и на кол центъра, а след това двустранен протокол! При ПТП без втори участник (самокатастрофиране), задължително протокол от КАТ или местното РПУ, ако е край малко населено място, където няма КАТ. Дори да се опитат да откажат посещение, настоявате до последно! Обикновено дори плашат с актове, за да откажат гражданите, но по-добре акт, който после да се обжалва и 90% шанс да падне, отколкото сериозна щета да не се плати! За жалост държавата изисква от застрахователите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се окомплектова преписката по такива щети с протокол, знаейки, че е разрешила на органите да не издават протоколи!!! Поредният БГ абсурд!!! :wall::steinigung:

Оставам отворен за всякакви въпроси, тук или по телефона, за да се предпазим от капаните, които управниците на родината ни залагат за нас.

Приятно и безинцидентно шофиране! :)

Редактирано от daks
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

И ние ти благодарим за професионалното отношение Тони :bia: !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

И ето че вече станаха 10 години взаимна работа между АКБ (и форума му) и ЗК ЛЕВ ИНС АД. Благодаря на всички за доверието и подкрепата и се надявам да съм бил винаги коректен и полезен. Поне така съм се стремял, пък доколко с е получило, вие ще кажете. Поздрави на всички и отново Ви БЛАГОДАРЯ! :):respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От вчера съм със сключено КАСКО благодарение на колегата (daks).Доволен от офертата и отношението!

Поздрави!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли и за мен да се сформира една оферта ? Какво трябва да предоставя като данни...колата е А4 Б5 1999г досега не съм правил каско на колите си,та мисля за сефте да направя при добра оферта.Като гледам има много доволни колеги което е добре.Може ли колегата daks да пише лично съобщение да каже какво точно трябва за изготвяне на оферта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от мен едно благодаря на Тони. Чудесно отношение и въпреки лека неточност от моя страна, вече и аз съм със сключено каско.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Колеги, не знам дали е ставало дума, но каското в Лев Инс вече ви дава правото на безплатна смяна на гума, безплатна доставка на гориво и безплатно подаване на ток (по веднъж в рамките на полицата). Обаждате се на националния денонощен и безплатен кол център 080015333 и заявявате коя от услугите искате. Тествах ги, колегите реагират бързо и професионално. Дано не ви се налага разбира се! Приятен уикенд! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...

Колеги, тъй като другата тема, в която поисках да реабилитирам брутално грозно оплютата компания Лев Инс, беше услужливо някому изтрита, ще напиша и тук, пък да видим управата ни ще си позволили да пипне и платена тема. Значи ставаше дума за измислената и крайно фалшива "новина", че ЗК Лев Инс АД е пред или във фалит и/или с отнет лиценз. Това колеги са пълни ГЛУПОСТИ, шарлатанщина, подливане на вода, оплюване и отчаян опит да бъдат спънати най-добрите по пътя им към върха. Платените ни "журналистченца" хванаха като основа една новина и я изкривиха в полза на наемодателите им. Отнет бе лиценза само на един малък, провинциален брокер, самонарекъл се "Лев Инс Брокер", това обаче няма нищо общо със застрахователната компания ЗК Лев Инс АД!!!! Тези просто някога са продавали продуктите ни и от преди 12 години са спрели, съответно не са си плащали патента и сега ги е изплюла системата на КФН и естествено са им отнели лиценза. Нещо напълно нормално! Е да де, но пък нашите услужливи журналя са решили, че това е удобен начин да преиначат информацията, правейки се, че не знаят разликата между брокер и компания и обявиха навсякъде, че ЗК Лев Инс АД е без лиценз. И това веднага след Олимпик разбира се, че притесни много хора. последва отлив на известен процент клиентела и хоп, пъкленият план на конкуренцията сработии. Това е всичко, приятели, фалш, измама, прах в очите на народа, подливане на вода на конкуренцията......така действа "бизнесът" в БГ!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега виждам че слагаш всички журналисти под един общ знаменател, наричайки ги "платените ни журналистченцета" и "нашите услужливи журналя", вместо да цитираш конкретни имена и издания. Въпроса ми следния: да третираме ли и всички застрахователни брокери по този начин заради тези двамата с отнетия лиценз които са се нарекли "Лев Инс брокер" и "Български брокер"? Всички брокери ли са измамници?

 

Не търся отговор, въпроса е реторичен и цели да демонстрира хипокритизма който виждам тук. И понеже това е платена тема, няма да се сърдя на никого ако поста ми се махне от админите.

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Да, колега, повечето ни журналисти са корумпирани и услужливи на силните на деня. И да, повечето брокери са само продавачи на полици (не съм ги наричал "измамници"!) и не защитават интересите на клиентите си. Контрол почти никакъв няма в ограбената ни държавица и всеки само гледа да се докопа до комисиона, пък да става каквото ще. Извинение от никоя медия не се получи, а само безконтролно оплюване. Ето защо нарекох така това съсловие, с ясния пример пред себе си, че има и свестни журналисти, защото произхождам от такива. Те обаче са оформяли принципите и морала си в едно друго време! И има разлика! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Още един доволен клиент на Тони-много коректно и професионално отношение!:respekt:.Новата Б7-ца във форума вече си има "Каско" + имобилайзер и "Гражданска отговорност" при колегата.

Редактирано от jordanik
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

И аз днес направих каското на В6-цата при колегата, много добро отношение, офертата е супер добра и бързо свършихме работа. Силно препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Колеги, в случай, че съм пропуснал да спомена, добавих нова услуга. Предлагам заместващ автомобил на Клиенти по каско, за времето, в което колите им са в сервиз за отстраняване на щети. Абсолютно безплатно! При нужда, пишете тук или се обаждайте, но поне няколко дни по-рано, за да има планиране! Успешен ден и приятно лято! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Колеги, бих искал да ви уведомя, че от понеделник централата на ЗК Лев Инс АД се мести от бул. Черни връх 51Д (Хладилника) на бул.Симеоновско шосе, срещу бившата автокъща А2 и встрани от Кауфланд. Вярвам, че промяната ще е за добро. :) 

Приятен уикенд на всички! :) 🍻

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Благодаря отново за добрите отзиви! Дано бъдат такива и занапред, за което разбира се ще се старая. :)

Благодаря на всички Вас за гласуваното доверие! :) 👍

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...

Споделям някои промени: таксата за заснемане на автомобили вече е не 24 лв., а 20 лв. и се събира към полицата. На колегите, които снимат, не се заплаща нищо. Решение на управата! 
При подновяване на каско, получавате безплатна пътна помощ не само при инцидент, свързан с каското, а и при всякаква авария по автомобила Ви.

При сключване и на Гражданска отговорност, получавате до 20% отстъпка в каското (за под 11 год.автомобили) и -10% за над 11 г. 
Получавате и денонощен асистънс, след обаждане на кол центъра ни - 080015333

От догодина, при подновяване на каско полица, няма да се изисква заснемане на автомобила Ви! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Да повдигна темата с едно питане и за да не отварям нова ще използвам тази...
Налага ми се да ползвам за пръв път доверен сервиз на ЛевИнс за боядисване на задна броня и смяна на стоп на Супърб 2,. Гледах списък на доверени сервизи за София, публикуван в Starsins.net. За съжаление не виждам някаква дата и не знам доколко е актуален. Ще се радвам да получа някакви насоки и отзиви, за да си спестя главоболията или поне да ги сведа до минимум. Това е и списъка:
Наименование    Адрес    Телефон
“Автотранссервиз” АД    ул. Проф. М.Бичев 2    
“Авто – Експрес” ЕООД    ул. “Обелско шосе” № 3В    0889/161616, 0888/326716
“Бояна Ауто” ЕООД    ул. Бяло поле 8Д    
“Балкан Стар Аутомотив” АД    ул. Резбарска 5    
“Беми Билд” ЕООД    ж.к. “Княжево”, ул. 603-та № 1    0888/808808
“Дару Кар” АД    ул.Илия Бешков 2    
ЕТ “КИС – Славчо Байкушев”    гр. София, ул. “Босилек” № 3    961-11-11, 0888/626050
ЕТ “Кобра” 77-9 –        
Веселка Цветанова    жк. Обеля 2, бл. 257, вх.Г    
“Лозен 35” ЕООД    ул. Самоковско шосе 90    0888/534246
“Омега Транс Такси” ЕООД    ул. Благовец 1    
“СИМ ПЕТ СИМ” ООД    жк.Красна поляна,бл.35,вх.Б    920-12-55
“София Ауто” АД    бул. “Ботевгрaдско шосе” № 239    816-36-28
“Сервиз Мерцедес” ЕООД    жк.Надежда,бл.130,вх.А    
ЕТ”Чавдар Василев-Чарита”    жк.Младост 4,бл.412,вх.В    973-50-80, 0899/996288
“Юнитрейд – Сервиз” ООД    ул. Гурко 76А    
“САКАР АУТО” ООД    ул. Гурко 76А    
ЕТ “Янима – Румен Янков”    с. Равно поле    
“КАТДИС” АД    Равно поле, ул. “Завоя” № 6    957-60-04, 0887/832520
“КАМОР АУТО” ООД    София, Бизнеспарк София    
ЕТ “Хаджигрудев и син”    гр. София, бул. “Цар борис ІІІ” № 126А    855-61-04, 0887/887986
“ЕУРАТЕК” ООД    гр. София, ул. “Хан Кубрат” № 27    936-25-49, 936-26-36
ЕТ “МИК – Васил Стойнов”  *    кв. “Бусманци”, ул. “Милин камък” 1    973-80-07, 0886/454750
“БГ Мотор Сървиз” – ДЕУ    бул. “Ботевградско шосе” № 275    945-03-000
“Субару сървиз БГ” ЕООД    ж.к. “Люлин”, бл. 414    
“ИСИ 7” ЕООД    ж.к. Зона Б-5, бл. 16, вх. 3, ап. 149    0899/446445
“МОТО ПФОЕ” ЕООД    бул. “Сливница” 444    
“П и Р – 6” ЕООД   *    кв.Орландовци ул. “Пет могили” № 22А    
“АУТО ЕКИП” АД    бул. “Ботевградско шосе” срещу КПП-КАТ    0888/244126, 942-47-53
“ИТО МИКС – 2007”    гр. София , бул. “Овча купел” № 77    0899/187842, 955-67-84
“ПОРШЕ БГ” ЕООД    гр. София, ж.к. “Младост”, Бизнеспарк, сграда 10    
“БУЛПРОФИТ ЦЕНТЪР” ЕООД    ул. “Костенец” 1 до ТЕЦ Земляне    0888/358155
“М. П. – 2” ЕООД    бул. “Цар Борис ІІІ” № 74-76    
“МАЛ КАРС” ООД    бул “Неделчо Бончев” – ул”Пор. Хр. Топракчиев”    0888/037817
“ЕВРОРЕПАР” АД    бул. “Цар Борис ІІІ” № 126    8559023, 8559021
Сит-Ирена Добрева -/ Росен/ *      бул.” Тодор Каблешков” последна спирка 74реис    878889484

Благодаря предварително на отзовалите се! :)

Редактирано от Lup40
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здравей, колега! Извинявам се за забавения отговор, но чак сега виждам запитването! За друг път, по-добре на изписаните в подписа ми телефони! :) 
предполагам, че работата е свършена вече, но все пак, ще опитам да отговоря.

За да бъда максимално полезен обаче, хубаво е да споделиш данни от полицата ти или направо да ми напишеш,тук или на лично, номера на автомобила си, за да ги дръпна и да преценя какво е най-добре в твоя случай. 
Засега мога само да споделя, че сервизите “ А плюс”, “Маями” и “Лазурит” са доста препоръчителни. Трябва да уточниш също и определяща ли е частта от София, където ще е сервиза или ти е все едно! Най-добре да се чуем и обсъдим нещата! Успех! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...

Услугата на @daks няма алтернатива. Много точен, коректен, супер оферта и професионално отношение! Горещо препоръчвам!

Благодаря ти, Тони и да си ни жив и здрав!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...