kpematop Posted April 15, 2024 Report Share Posted April 15, 2024 Остават може би 100мл, но те остават и по други места още толкова по две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavista Posted April 15, 2024 Report Share Posted April 15, 2024 @kpematop разбрахме се да сложи силикон и със вакуум да се сменя , но това нещо не се случи .Два пъти съм карал кола в официален сервиз и отношението беше друго. За тази кола четох , че там били невероятни некадърници и от мнения реших да я правя при румен.Не искам по никакъв начин да омаловажавам труда и желанието , но това е моят опит .Горчив , с дълго чакане и свършен на половина , ако изобщо е свършен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted April 15, 2024 Report Share Posted April 15, 2024 Разбират в дилършипите доста, приемчиците може да са зле ама механиците са ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavista Posted April 15, 2024 Report Share Posted April 15, 2024 @kpematop разбрахме се да сложи силикон и със вакуум да се сменя , но това нещо не се случи .Два пъти съм карал кола в официален сервиз и отношението беше друго. За тази кола четох , че там били невероятни некадърници и от мнения реших да я правя при румен.Не искам по никакъв начин да омаловажавам труда и желанието , но това е моят опит .Горчив , с дълго чакане и свършен на половина , ако изобщо е свършен. Мислех изобщо да не се включвам в темата ,но реших , че ще бъда в помощ на колеги , които са се чудили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted April 15, 2024 Report Share Posted April 15, 2024 @slavista Донякъде заради чакането по сервизите хората почнаха да купуват нови коли, но това не те лишава да не пиеш кафе в дилършипа, за да ти изтрият някоя грешка, защото без логин може да не може да влязат в колата гаражните майстори....................Та това е засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkeci Posted April 15, 2024 Report Share Posted April 15, 2024 @kpematop Така е няма спор. Просто при мен се случиха поредица от негативни неща, които за мен са неприемливи. Смених си майстора и всичко е точно. Плащам си малко повече, но нямам никакви проблеми. От друга страна ти пък си пример как продължаваш да си държиш ниво. Когато имах проблема с прегряването на А8-цата ти упся да го намериш, видя, че колата е тунингована неграмотно и ми сложи дефаулт картите (по мое желание), направи ми ъпдейт на софта на кутията и всичко беше точно. Година - две след това пратих при теб сестрами с една бяла бензинова а4 3.0 tfsi и тя също остана доволна от работата ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petio_venkov Posted April 16, 2024 Report Share Posted April 16, 2024 На 15.04.2024 г. at 10:55, OvivO написа: @kpematop: със смукане през щеката получава ли се добре? Примамливото е, че е бързо, чисто и лесно. От години ми го сменят така. Няма корИ, пробки и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted April 16, 2024 Report Share Posted April 16, 2024 @petio_venkov: понякога си е добре да се свали кората, за да се огледа за течове и други неща. А и си мисля, че през пробката ще излязат повече отлагания и мръсотии. Иначе е най-лесно и бързо през щеката. Може да пробвам и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumen_Service Posted April 22, 2024 Report Share Posted April 22, 2024 On 4/15/2024 at 11:11 AM, slavista said: @kpematop разбрахме се да сложи силикон и със вакуум да се сменя , но това нещо не се случи .Два пъти съм карал кола в официален сервиз и отношението беше друго. За тази кола четох , че там били невероятни некадърници и от мнения реших да я правя при румен.Не искам по никакъв начин да омаловажавам труда и желанието , но това е моят опит .Горчив , с дълго чакане и свършен на половина , ако изобщо е свършен. Мислех изобщо да не се включвам в темата ,но реших , че ще бъда в помощ на колеги , които са се чудили. Разбрахме се когато наближи смяната на масло да свалим и огледаме картера и да го отстраним дали с друг картер или със силикон да го запечатим и вече да се смуче през щеката. Много ти е къса паметта и споделяш само това което ти изнася. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavista Posted April 23, 2024 Report Share Posted April 23, 2024 On 4/22/2024 at 8:53 AM, Rumen_Service said: Разбрахме се когато наближи смяната на масло да свалим и огледаме картера и да го отстраним дали с друг картер или със силикон да го запечатим и вече да се смуче през щеката. Много ти е къса паметта и споделяш само това което ти изнася. Румене , казвам нещата ,които преминах и не съм доволен . Споделям опит с останалите в групата . Истината е такава ,че съм бил коректен във всяко едно отношение с теб ,а в замяна съм чакал със седмици да ми се погледне колата ,а имаме уговорки от месец преди това . Не ми харесва и го споделям с останалите в групата . Ти се опитваш да ме изкараш мен виновен и т.н ? Аз бях твой клиент и това е изцяло моето мнение . Смятам ,че е редно да спрем да дълбаем в темата и да си пожелаем здраве и късмет за напред ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted April 23, 2024 Report Share Posted April 23, 2024 На 22.04.2024 г. at 8:53, Rumen_Service написа: или със силикон да го запечатим когато "майстор" предложи "запечатване със силикон" за да се "спрат течове", БЯГАЙ С ДВЕСТА оттам. Тоа е далеееееееееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧЕ от това, което "прави". Демек е пълен профан в "автосервизният" "бизнес". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted April 23, 2024 Report Share Posted April 23, 2024 нов картер е 300-400лв, Ауди не дават ремонт Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPiTFiRE_ Posted May 20, 2024 Report Share Posted May 20, 2024 Нов верно ли е 300 леа тоя картер? Някак си даже евтино ми се вижда, аз ако имах такива драми не бих се замислил и за секунда. 300 лева на фона на останалата поддръжка на тия коли си е супер смешна сума, особено пък през 2024-та. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted May 20, 2024 Report Share Posted May 20, 2024 059103602D 733лв се оказа, че е картера ОЕМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted January 23, 2025 Report Share Posted January 23, 2025 Нормално ли е, да имаш записан час за диагностика на двигател, дюзи и турбо и да ти държат колата 3 дни в ОФИЦИАЛНИЯ сервиз на АУДИ? Като се обдя, за да питам какво се случва, да не си вдигат телефона. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Posted January 24, 2025 Report Share Posted January 24, 2025 (edited) Допълнение. При огледа установили "потънали тампони на двигателя и по-големи вибрации". Исках протокол за този оглед - казаха, че не може да ми дадат. Тези тампони съм ги сменени преди 10к к.м. и исках да направя рекламация в сервиза, който ми ги е подменил. Провека на дюзи, турбо и двигател - два теста пуснати за около 30-40 мин. без протокол за показанията и становище на техника-монтьор. Само лог файл от системата. ТРИ ДНИ с предварително записан час за оглед от 30-40 мин. и накрая само устно, че всичко било ОК, ама може би тампоните са заминали. Искаха 350 лв., но накрая ми направиха отстъпка и платих 178 лв.. Edited January 27, 2025 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma3xa Posted January 28, 2025 Report Share Posted January 28, 2025 On 4/23/2024 at 1:37 PM, slavista said: Румене , казвам нещата ,които преминах и не съм доволен . Споделям опит с останалите в групата . Истината е такава ,че съм бил коректен във всяко едно отношение с теб ,а в замяна съм чакал със седмици да ми се погледне колата ,а имаме уговорки от месец преди това . Не ми харесва и го споделям с останалите в групата . Ти се опитваш да ме изкараш мен виновен и т.н ? Аз бях твой клиент и това е изцяло моето мнение . Смятам ,че е редно да спрем да дълбаем в темата и да си пожелаем здраве и късмет за напред ? Не им се вярва на хората ама бавенето там си е на лице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted January 28, 2025 Report Share Posted January 28, 2025 За къде да бързат? Все някога колата ще стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma3xa Posted January 31, 2025 Report Share Posted January 31, 2025 Да, колко са няколко седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now