Jump to content

Recommended Posts

И така имам желание догодина малко да подсиля вървежа на старата таратайка (иначе доста запазена) та въпроса ми е следния: възможно ли е на Ауди 80 1.3' 82 да се монтира двигател 2.2 (или 2.3) от Ауди 90/Купе? Ако да то какви сериозни трудности биха могли да възникнат? Най вече ме притеснява въпроса със скоростната кутия и куатрото дали ще паснат на старото Ауди? Ако някой има идеи да пише благодарности предварително :twisted:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За QuaTTro забрави, за 5 цил. - сравни твоята кола с една 5 цил. при отворени капаци на колите и сам ще се откажеш - различно окачване на двигателя и колата/тежък мотор/, различни горивопроводи и др.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок за куатрото, но за двигателя - виждал съм такова самоче фабрично с двигател 2.3, 5 цил. USA изпълнение и се събира точно двигателя, а иначе мисълта ми беше да купя някое ударена 90-ка примерно и да ползвам повече части от него не само мотора :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок за куатрото, но за двигателя - виждал съм такова самоче фабрично с двигател 2.3, 5 цил. USA изпълнение и се събира точно двигателя, а иначе мисълта ми беше да купя някое ударена 90-ка примерно и да ползвам повече части от него не само мотора  :roll:

Мисля..по-евтино ще ти излезе да си ремонтираш тази ударена 90-ка щото, ако я купуваш ударена ще държиш двигателя да е в ред и ще ти е мнооого по-лесно да я оправиш отколкото да присаждаш на 80-ката мотора, куатро, ск. кутии, окачване и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...