Jump to content

Как се вкарва кода ?

Recommended Posts

Радиото си работеше,нормално докато един ден отказа и на дисплея изписва "----" само.Особеното е ,че има Кейкард(пасивна).Опитвам в един сайт Сайт за кодове да получа въпросния код,но не знам как да го въведа ако го получа?Преди да се сбъгяса съм разкачал радиото от буксите за захранване,откачал съм и клемите на акомулатора,но радиото си бачкаше(не се кодираше),докато веднъж както си карах(и нещо ръчках по него май),просто изписа ---- и край,махам слагам картата -нищо не става.В този сайт намерих инфо за типовете карти ЦЪК,моята е последната(Passive Keycard).Ама ми искат 20 лири да ми кажат кода.Моля който каквото знае да помага!Качвам и снимки на които се вижда номера и модела.Blaupunkt Barselona RCM 104 A

Ето какво получих от "Сайта за...."

code 7792 or1792

press FM+1 display show code

enter this code and confirm buttons(>> or << radiosearch)

Как да го разбирам?

Да натисна FM и 1 едновремено ли? ,а и бутоните за станцийте са от 1 до 6?!?!

Намерих една програма за кодове и като вкарах серийния номер на радиото ми излезе точно този код ,дето ,ми го даде човека от сайта(7792),обаче незнам как да го вкарам?!?!

Като включа касетофона на дисплея изписва "----" и нищо не мога да направя,нито едно копче не работи :blink:

Никой ли незнае как се вкарва скюрити кода на този Блаупункт?

Почвам да си мисля,че има друг проблем ,нещо се прецакало радиото май

Ето какво получих от "Сайта за...."

code 7792 or1792

press FM+1 display show code

enter this code and confirm buttons(>> or << radiosearch)

Как да го разбирам?

Да натисна FM и 1 едновремено ли? ,а и бутоните за станцийте са от 1 до 6?!?!

7792 1792

Kолега, това са ти кодовете, сега ги изчислих, въвеждат се като нацъкваш 1, последователно и ти излиза 7, после 2, 3, 4 докато нагласиш кода! Успех. Ако не ти изкрава тиретата за кода, а съобщение Code err, остави го включен постоянно, докато не ти изкара да пишеш код. Успех!

Edited by bonecrusher

7792 1792

Kолега, това са ти кодовете, сега ги изчислих, въвеждат се като нацъкваш 1, последователно и ти излиза 7, после 2, 3, 4 докато нагласиш кода! Успех. Ако не ти изкрава тиретата за кода, а съобщение Code err, остави го включен постоянно, докато не ти изкара да пишеш код. Успех!

То така де,ама като цъкам 7 пъти на "1" ,(7 на "2";9 на "3";2 пъти на "4")нищо не се променя,тиретата си седят!

А как си изчислил кодовете? и кой от двата или и двата трябва да се вкарат.

Преди когато си работеше ,като го включвах изписваше "REG ON" и "REG OFF" при изключване.

А този код бил за да се активира Keycard-a,

Явно има някаква комбинация от копчета(натиснати едновременно) и явно не е (FM + 1),в случая при мен e FMt,за да може да се въведе кода.

Edited by sashocos

Остави го включен няколко часа,докато се появят 0000.

Тогава въведи кода и дано да е правилен.

Доколкото знам след 16 погрешни въвеждания само в сервиз на Блаупункт ще могат да го декодират.

Някъде вече имаше такава тема,но не мога да я открия.

Успех. :steinigung:

Сашо, ако нещата са като при А4 времето е около 40 минути и правиш така: Вкарваш ключа завърташ докрай без да стартираш мотора и го връщаш обратно в изходно положение без да го вадиш. Естествено за това време трябва да наблюдаваш колата, защото ключа е на таблото. :hilezh:

Доколкото знам след 16 погрешни въвеждания само в сервиз на Блаупункт ще могат да го декодират.

Някъде вече имаше такава тема,но не мога да я открия.

Успех. :hilezh:

Включването е само от копчето.Не е нужно колата да е на контакт.

Заключваш я,прибираш се и след час- два проверяваш появили ли са се нулите.

Ако не са продължаваш да чакаш.Несъм сигурен за срока,но е най-много 12 часа.

/Все пак,ако касетофона е под напрежение без контакт./

Edited by JOS

Включването е само от копчето.Не е нужно колата да е на контакт.

Точно така, но ключа остава в патрона. Поне така е при А4. Ако заключва с дистанционно няма проблем или ако има втори ключ.

• 16 years later...