Jump to content

Проект- врати


Recommended Posts

Здравей колега Русков,

Ще споделиш ли колко струва 1 линеен метър от този вид кожа. Гледам, че и други колеги се интересуват от цената, а май не си я споменал?

Поздрави,

Янаки Христов

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега Niko_F1.

Вярно, че Ясен Русков е написал каква е цената под снимката - 10.50 лв. Извинявам се за въпроса тогава - не съм я видял. А чудя се значи 100х140мм кожа му е стигнала и за 4-те кори на вратите? Искам и аз да опитам да направя едно претапициране на моите врати, но да е в бежава кожа. Аз съм от Ботевград и незнам дали има тук, но ако няма ще отскоча до София да проверя. Иначе е станало много готино.

Поздрави,

Янаки Христов

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравй колега.Значи този размер(100x140)стигна точно,почти нищо не остана.По добре си вземи 1,5 метра,че ако объркаш някъде да имаш резервна кожа(все пак си е само 5 лева).При мен магазина е близо и ако бях резнал грешно някаде,не беше проблем да си взема още.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,

В интернет се порових и намерих ето тази фирма за продажба на кожи (пише даже, че стават за автомобили): "Inflama" - http://www.inflama.com - централата им е във Варна, но имат магазини и в други градове. Мисля да им звънна за малко информация. Иска ми се да е бежов цвят кожата, но незнам дали ще ми подхожда?!? Автомобила ми отвън е винен металик, а вътре оригиналната тапицерия е синьо (качил съм снимки).

А между другото колега Русков докаде стигна с тапицирането на седалките? Чакаме с нетърпение да видим проекта завършен!!! А другото ми питане е с течение на времето на кожата какво и е състоянието (тапицирана на седалките) - протърквали се бързо? Ти имаш наблюдение - на ли си правил и на предишното ти Ауди?

Благодаря за информацията.

Поздрави,

Янаки Христов

post-9589-1212923950_thumb.jpg

post-9589-1212923968_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...

ЕДНО БЛАГОДАРЯ И ОТ МЕН КОЛЕГИ .МАИ ПОВЕ4ЕТО ОТ НАС ГО ИМАМЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ .МОИТЕ КОРИ СУ6ТО СА В ПЛА4ЕВНО СУСТОЯНИЕ.ЗАДНИТЕ ПОВЕ4Е.НАИСТИНА И НА ДВАМАТА КОЛЕГИ Е СТАНАЛО СУПЕР И НА ВЯЛАТА КОЖА И НА 4ЕРВЕНАТА .ПОПИТАХ НА ЕДНО МЯСТО ТУКА .(ПОНЕЖЕ РАБОТЯ В 4УЖБИНА )И ПОЗНАИТЕ ?????ЗА ТАПИЦЕРИЯ С ПЛАТ МИ ИСКА 150е А ЗА КОЖА 250-300е .ЗАТОВА СЕ БЯХ ПООТКАЗАЛ МАЛКО .НО СЕГА ПРИ ТОВА ИНФО ..........БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ КОЛЕГИ :snipersmilie:

Редактирано от S.STEFANOV
  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...