buzzi Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 Ако сега съм Бай,на 60год как ли ша ми викат деева!Вуйчо само на 43 съм и се си мисля че още хляб има в мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docho Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Ако сега съм Бай,на 60год как ли ша ми викат деева!Вуйчо само на 43 съм и се си мисля че още хляб има в мен Пепи,на спирачните апарати си станал отдавна "Бай".Приеми обръщението като израз на уважение и не се засягай за възрастта като някоя стара мома. Link to comment Share on other sites More sharing options...
undercover Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 именно - аз от уважение с такова обръщение Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 Сладкиши ,днес щерката прави 4 години,да е жива и здрава тя и всички деца! Сутринта си дадох сметка за поредната изминала година и в тази посока всичко "ретро "като посока не ме кефи!-почнах да отдалечавам леко вестника като чета,всъщност не ми дреме толкова,само дето обръщението " Бай "ми е малко чужда.А и човек никога не е късно да стане за резил!Наздраве банда,само за по кафе да се виждаме,колите да не пипаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoldy Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Да ви е жива и здрава Тя още малко и ще подкара асестицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Да ти е жива и здрава щерката Пепи . А, че сме си "бай" вече - не може да се отрече, просто сме много запазени и не ни личи отвън . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsK Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 (edited) И аз да добавя нещо ново. Преди 4-5 месеца Пепи ми прави задните апарати и смени спирачна течност. Реших сега да си сменя спирачните маркучи, тъй като 2 имаха по една пукнатина, а и сигурно откак е кола не са сменяли тези неща. Та обадих се на Пепи и се уговорихме и му казах пак да сменим спирачната течност и без това като се сменя ще изтече бая, той насотяваше, че като сме сменяли скоро няма смисъл пак да сменям и да давам пари отново. Дойде деня и почнахме смяната, стигнахме до обезвъздушаването и като почна пак да излиза гняс Пепи не очакваше, но явно от старите маркучи все някъв шит се е образувал отново дори след 4-5 месеца. Та така другари, сменяйте да няма изненади. Преди мен имаше едно друго ауди, от което беше напълнена около 1 литър една бутилка от кока кола от 2 литра, течността беше на цвят като напитката, а всъщност това било спирачна течност за Пепи. Edited October 11, 2011 by AsK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миркоо Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Искам да искажа публично още благодарности на колегата Пепи-buzzi, за това, че ми оправи огледалата да се прибират с копчето по електрически начин и ми оправи фаровете да се регулират електрически, както и ми смени гарнитурата на клапаните... (незнам как да намаля размера на снимката за да я кача във форума, за да Ви покажа за кво иде реч, това огледало ако го бях закарал някъде другаде да ми го оправят, директно щяха да ме пратят да си купя ново, просто съм сигурен, но Пепи, не , оправи огледалото... ) Тоя човечец има желяжни нерви. Просто неможете да си представите шофьорското огледало колко беше клеясало... Пепи разглоби огледалото до кости, нищо не остана от него, след което почисти всичко много внимателно и прецизно, след което започна да го сглобява. Игра си сумати и време за да разучи начина му на работа за да вникне в него и да разбере как да го направи, тъй като огледалото ми беше ударено от един педерас, който ако го видя отново ще му нарежа и четирите гуми... та Пепи си игра да разучи начина му на работа, за да го сглоби правилно. Освен, че успя да го направи, го направи по-добре и от оригиналното... И най-накрая, гресира и смаза (меко казано е перфектно) огледалата ми и те заработиха с голяма лекота... Искам да отбележа и още нещо, преди време ми се прецака клемореда, аз не бях забелязъл, че проблема ми идва от него, а той го видя и ми каза, че трябва да се смени. Купи ми клемореда и се оказа, че в магазина онея пендали не разбират нищо и не са му дали точно моя, при което Пепи го преработи и го направи да работи. След известно време, клемореда започна да заяжда нещо, щото смазката му е станала на гъз , айде отново клемореда доло, почистване и смазване и най-накрая клемореда започна да функционира правилно и то отново благодарение на кой... е как на кой, на Пепи мноо ясно беее... Пепич, много ти благодаря за това, което направи за мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Заради лошото време подновявам подмяната на блокирали апарати с рециклирани такива от мен.Гаранцията както повечето знаят е 2 години .От другата седмица ще имам и от двата модела-със горно и задно захващане на жилото.Ще се опитам и алуминиеви апарати да набавя.Времето за ремонта ще намалее наполовина.Прегледайте си спирачните системи ,ако зимата е такава люта както преди 2 дни,ще ни потрябват спирачките доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetlioo Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Привет на всички колеги доволни от Пепи и тези които още не са използвали услугите му. Искам да го похваля за перфектната работа която свърши днес с центровката на моето ГНП, измъчи се малко, но направи всичко като по часовник. Сега колата тръгва без да притриса и бучи, потеглянето с нея вече е много по-лесно има добро ускорение и не пуши. Човека си разбира от работата и знае много, горещо го препоръчвам на всеки закъсал с колата. Благодаря ти Пепи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 След продължително гледане на щерката ,отново съм на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 Зимата е най-тежкия период за колата,откраднете време за да подготвите колата си.За сега ,цяла седмица трябва да съм на линия,надявам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniG Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Още един доволен от работата на Buzzi (Пепи) и с функционираща отново ръчна спирачка. За проблеми със спирането - той ще ги разреши бързо и качествено Edited December 2, 2011 by DaniG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiser Kar Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Пепи, моите задни дискове явно са си искали повечко каране, щото сега светят Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdch72 Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Още един доволен от работата на buzzi ,който спаси раково болните ми спирачни апарати.Благодарско Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted December 3, 2011 Author Report Share Posted December 3, 2011 Ще ти сложа снимки,на може би най-болноте от рак апарати които съм виждал,1 час разглобяване ,2 часа чистене Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted December 4, 2011 Author Report Share Posted December 4, 2011 (edited) Снимките Edited December 4, 2011 by buzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_anev Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Още един минал процедурата със задни апарати и смяна на течност вече си имам ръчна спирачка и държащи като хората задни апарати . Който не прави компромиси със спирането е хубаво да мине по-този път. Поздрави на колегата, справи се много добре . Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 няма добро дрифтене без добра ръчна ,еле па сега на това златно снежно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
babangida Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Здравейте,поредният изключително доволен клиент на колегата Пепи(Buzzi).Направи ми една перфектна настройка на механичният инжексион.Сега колата направо "мърка",просто не мога да я позная.А за неговия перфекционизъм,професионализъм ,упоритост,човешко отношение и готовност да помогне по всяко време(и по всякакъв начин), знаят всички колеги на които е помогнал.Затова го препоръчвам горещо на всеки който има някакъв проблем с колата си.Пепи багодаря ти . Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 аз благодаря че ме изтърпя три дни да ти ровя по колата,но си заслужаваше,ефекта е потресаващ,трябваше да запишем на клип как работи мотора карай си колата със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 ЗА трети път днес имах ядове със заден апарат,по точно със запекли и невероятно изкривили се накладки.След ремонта колелото затяга,със сваляне на вкаменения слой нещата се получават,с пила.Отлагането на ремонти по спирачната система обикновено излиза скъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesojoor Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Да,колеги на моята кола бяха тези накладки за които говори buzzi.Не се спря човека докато не направихме работата да бъде перфектна.Много съм доволен от работа сега и като се има в предвид ,че възвърна живот на апарат който беше се бетонирал направо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
И.Иванов Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) Как ми се иска да съм от София Ако може съвет. Единия заден апарат направо си мърда и дрънчи по дупките, профилактика ли иска или е по-сериозна работата ? Износването на дисковете също сякаш е неравномерно(повече в средата на диска), ръчната също не е китка Edited January 31, 2012 by И.Иванов Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 смъртоносен аватарДрънкат водачите,по добре си намери читав супорт,другото или всичко ако идваш до Софето свиркай ,може и сам да се помъчиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts