И.Иванов Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Тези супорти продават ли се като резервна част? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 втора ръка,гледаш водачите да не халтавят Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 (edited) Иде пролетта,тая зима разказа играта на колите ни ,ще трябва да се помисли за след зимно обслужване,махане на ръжди,подменяне жила и всичко което ни е скъсало нервите.До момента,отлепи ми се лайсната на задна врата,прецака се жилото на задна дясна и на шоферската врата.за прозорците....оф не ми се пише...големите студове невероятно много скъсяват живота на закъсани сп мъркучи,при първите плюсови температури направете една пароструйка на окачването и прегледайте Edited February 16, 2012 by buzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eic-idimitrov Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Така е !Зимата е много лош сезон за колите.И отново за коегата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogobogo Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 И аз да похваля Пепи за точната диагноза и бързото лечение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvetan83 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Вече имам ръчна и не ми задържат задните апарати. Пепи е човека! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaro Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 И моя кораб бе излекуван от Пепи.Вече спира и пали както трябва ГоУем си човече :bia: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav85 Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Колеги, искам да благодаря на семейството си, на родителите си, но също така да изкажа и отгомни благодарности на Пепи, който беше с мен (и аз с него) през тези 3 студени, неделни часа, в които се занимаваше с теча от хидравликата ми, и по-конкретно смяната на маркуча от помпата към рейката (онзи за многото пари ) Оказа се че от към рейката е поставен на доста шибано място...Без теб нямаше да се справя, а ти без мен сигурно пак би успял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitcig Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 (edited) И аз, и аз, и аз !Вече се радвам на спираща задница ...Апаратите както обикновенно - трагедия !Малко го изненадах Пепи с демонтажа на самите апарати (имахме уговорка да си ги сваля в сервиза, но уви - колегите предпочетоха да си правят други коли, вместо в сервизни условия да се развият 2 болта и един маркуч както се казва), и дано нещо не го е затруднило ! Уж пръсках с един спрей за такива моменти ... Ръчната на 3-ти зъб вече е хванала здраво - няма и да я барам (въпреки че Пепи каза една идея да я отпусна) ! Така и дават и в аутодата !Едно АЦЕ беше с вдигнат капак Общо взето си тръгнах така Хвала маме !ПП трябва да си ти дам листчето И щях да забравя Надявам се да онагледим колко голяма е разликата ...Преди да докарам колата при теб, и пуснахме един тест на валците !Като сменя и предните апарати и метна 280 мм дискове, ще драсна пак за разликата в самото спиране !!! Edited March 7, 2012 by Vitcig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitcig Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Обещаното инфо !Накратко споделям само за задната ос, тъй като в момента само тя е ребилдната !Преди и след, както следва Задно Ляво - 1530 -> 1860 Задно Дясно - 1350 -> 1780Разлика в заден мост преди - 12%, разлика след - 5% !Ръчна след смяната - 1410 ляво/ дясно 1380 !Следват нови 8 ( ) спирачни маркуча, и нови 280 мм дискове с апарати front, и сме пей сърце !Поне надявам се в следващата 1 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 (edited) Хихи ,тръпнех като премръзнала пеперудка ,чакаща някой да спре на околовръстното ,красота са резултатите,след 200 -300 км,пак може да я качиш.,трябва да е още по малка разликата.Ивчо,драсни и предните как са се представили,че когато цифрите говорят и ГТП пунктовете мълчат. Благодаря за труда тиБлокирало беше задно дясно,цилиндъра нямаше маншон,левия пък беше на вечна ръчна,леко заварена ,но за сметка на това буталото беше като ново,там където колелото е имало здраво бутало и маншон,диска е износен равномерно и работи чудесно,другото колело му трябва малко време,за да влезе в час. Edited March 8, 2012 by buzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
veselin velchev Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Уж пръсках с един спрей за такива моменти ... Я кажи с какво пръска?С WD нали.Знам,че ти е любимо. И моята ръчна хваща на 3-4 зъП.И няма да я пипам.Не искам да омаловажя труда на колегата buzzi ,но ми е доста далече и се наложи да си правя сам профилактика на спирачните апарати.Щях да строша един от задните супорти докато разбера,че буталото се прибира с въртене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitcig Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Я кажи с какво пръска?С WD нали.Знам,че ти е любимо. Мислим за на Ради рожденният ден, да му подаря едно такова BG 438 ...Два дена подред на всичките връзки дето има - пръскане !Адаш ти от Бургас (Милев) - при него нещо обаче не е имало ефект !Днес или утре се каним да махам всичките маркучи по системата, пак обезвъздушаване (че клесавият ми колега е вкарал с машината въздух в системата, понеже не е обезвъздушена преди това), ОЕМ-ска течност и мога да карам вече малко по-спокоен че поне откъм спиране всичко е ОК ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_koko_ Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Искам и тук да благодаря на Пепи, че накара стария ми мазутник да спира отново както трябва Професионалистът си личи от далече, независимо дали ремонтира ауди или го хвърлям в непознати води с други германски кочини Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Човеко, БМВ то е супер готино ,3 литров звяр,стъпва направо прекрасно на пътя,радвай му се се на воля Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Дойде време и аз да благодаря на Пепи.След неговата правилна диагноза и отстраняването на проблемите почти тридесет годишна кола спира перфектно.Аз я карам почти 19 години не е спирала така добре.И едно допълнение сложих накладки най на края ATE и разбрах разликата с останалите марки които съм слагал а те не са малко.ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ПЕПИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikic79 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ПЕПИ, ВЪВ СЪБОТА БЯХ ПРИ НЕГО КОЛАТА СПИРА ПЕРФЕКТНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted April 12, 2012 Author Report Share Posted April 12, 2012 През празниците си оставам селянин от София в София,детето е при бабата,или ще правя коли или риболов ако няма коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Аз пък снощи 20 минути се кефих на спирачките си след като Пепи оправи 'обезвъздушените' ми спирачки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitcig Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Aaaaaa, те и мойте така ги бяха "обезвъздушили" !Помпах се като някой тиков на педала (да ме извиняват хората с това заболяване ) ...И се чудя толкова ли е сложно да се изкарат едни мехурчета - е явно е сложно !Добре че е Пепи, иначе да си помпам още като обезумял ... Даже и с новата спирачна помпа която мислех да купувам !ПП то било гот да се връткаш на ръчна ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
ithilieth Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Току що Пепи излекува и моите задни спирачни апарати. Как съм живял с мисълта, че имам спирачки досега не знам. Колата вече спира повече от превъзходно. Паралелно с това, дали защото се изплаши от Пепи или по друга причина, но предните апарати спряха да свирят.Пепи, огромни благодарности още веднъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaro Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 6+ отново от мен за Пепи.След смяна на датчиците всичко е ОКГоУем си човече :bia: Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 (edited) Прекрасна неделя за всякакви спирателни и др. проблеми,дано остане време за НИМ Edited April 22, 2012 by buzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
longman Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Да-а-а,беше прекрасна неделя и не само за спирателни проблеми!Благодаря,Пепи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeckoTDI Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Все едно си сложих чип на спирачките Колата почна да спира отлично и отново имам твърд педал на спирачките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts