buzzi Posted February 17, 2009 Author Report Share Posted February 17, 2009 Малко да раздвижим темата,вече имам условия за ремонта по спирачната и ходова част на б3 б4 С4 и другите модели от популярните аудита,срвиза има крик и бая условия за ремонт.Чорбаджията ми е приятел и се съгласи на приятелски цени,например смяна масло и филтър с консумативи на клиента 5лв,естествено и преглед на ходова част,и за дрбни течове и т.н.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docho Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Мога само да се похваля след ремонта на спирачните апарати и да напиша за колегата buzzi в "препоръчни сервизи" : http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=3389...mp;#entry824963 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 Вече и стотиците отнасят ремонта като бръмбър сламка.Оказва се че ремонтния комплект за Б4 и С4 е еднакъв.чакам отзивите на колегата на който му ремонтирах апаратите днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokicha Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ето ги и отзивите: Хората слизат от колите си, по светофарите, за да ме питат от къде съм купил спирачните апарати. А сега сериозно. Евала на колегата, за старанието и търпението с което ми "оперира" спирачните апарати. А те бяха наистина мнооого зле, особено десния. За съжаление не можах да се изкефя максимално, защото се оказа, че трябва да си сменя и жилата на ръчната защото бяха блокирали, а основният проблем ми беше ръчната. Единствената разлика,която усетих е че вече и на малък наклон, колата тръгва, а преди не искаше. Тези дни ще сменя и жилата. Перфектна работа, свършена с много любов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.cecoart.dir.bg Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 как мога да се свържа с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docho Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 как мога да се свържа с теб[/quoteЕто координатите на колегата Пепи: 0888708765 петър или Skype pepi-mimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.cecoart.dir.bg Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 1 000 благодарности на колегата buzzi. повече от професионална работа.много съм доволен от напълно ремонтираните задни апарати.сега е като преродена Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoldy Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Ето ги и отзивите: Хората слизат от колите си, по светофарите, за да ме питат от къде съм купил спирачните апарати. А сега сериозно. Евала на колегата, за старанието и търпението с което ми "оперира" спирачните апарати. А те бяха наистина мнооого зле, особено десния. За съжаление не можах да се изкефя максимално, защото се оказа, че трябва да си сменя и жилата на ръчната защото бяха блокирали, а основният проблем ми беше ръчната. Единствената разлика,която усетих е че вече и на малък наклон, колата тръгва, а преди не искаше. Тези дни ще сменя и жилата. Перфектна работа, свършена с много любов. И при мен беше подобна историята, но със заден ляв апарат. Доста си поиграхме докато го свалим и още повече докато извадим единия водач. Въпреки всичките трудности Пепи не се отказа и след известни мъки колата спираше като нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милослав Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Още един страшно доволен от работата на Пепо, от гостоприемството, от старанието, от желанието ... А бе тоя човек е луд бре, разглоби и сглоби всичко, ма всичко всичко ... аз такова чудо не бях виждал, такова желание и такова човъркане на едно място няма другаде освен при него Човече, благодаря ти още веднъж ПС Уекинка профилактика Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 ПС Уекинка профилактикаНякъдеси баш майстор му казал че трябвало да се направи лека профилактика на спирачната сиситема. Е попитах го, уекинка или мамата си трака профилактика иска и той взе че избра второто. Няма да ви казвам как започна да диша като видя за какво става въпрос, по спомен дизела с който ме уволниха 89 то лето беше по тих Няма да забравя и удолетворението на лицето му.Беше ми приято Миро. Каквито и грижи да има по това което съм правил, ремонта не дай си боже е за моя сметка. Както на всеки ползвал услугите ми.Намерих скобите, за които ти казах. Моля те, напиши ми телефона си на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 Започват ръчните проблеми,още съм на линия.Не съм на линия само когато вали е студено .И Асан е човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Използвам япването на темата, за да похваля Пепи за отзивчивостта и телефонната диагностика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lube Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Да си жив и здрав Пепи, само не разбрах дали продаде твоя змей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 (edited) Не Любчо,имам голям мераклия и точно човек за моята кола ама събира пари момчето.Не можеше да повярва как правя маневри и се изкачвам да пркирам без да пипам педала на газта.Нямаше да тества ,ама покара малко и не му се слизаше много много.Забавно беше,изненадите му бяха бая ,не са ми увиснали вратите ,всичко работи,не тропа по павета,според него само мрецедес можел да издава такъв звук.Не е за всеки мойта кола,трябва да има бензин в зад----ика .Определено това момче има.Та такива работи.Карам си я най-отговорно. Edited September 28, 2009 by buzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted September 29, 2009 Author Report Share Posted September 29, 2009 (edited) Днес нямах много работа и ме засърбяха ръцете ,ефекта е че има един комплект спирачни апарати 100 % почистен и рециклиран готов за слагане ..При този вариант работата е не повече от час с моткането по чистенето и смазването на водачите .Очакват някой собственик на б4 или 100-тица с такива апарати да се обади. Edited September 29, 2009 by buzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 ops Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted October 2, 2009 Author Report Share Posted October 2, 2009 (edited) За другата седмица съм свободен в четвъртък и петък,ако има зорлия да заповяда.И времето май ще е хубаво. Edited October 2, 2009 by buzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Напълно рециклиран комплект за Б4 и някои модели С4 задни апарати чакат новия си собственик,при условията посочени по горе.НЕ СЕ ПРОДАВАТ КАТО РЕЗЕРВНА ЧАСТ.Не мога да им поема гаранцията ако не са монтирани и прегледана спирачна система от мен ,от това зависи живота ви.Елементарна логика ,за да спя спокойно,че всичко съм направил както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Искам да похваля колегата, който можеше да ми вземе пари за рециклиране на апаратите (понеже се появиха съмнения доколко качествено са ми ги рециклирали), но той ми даде съвет как да проверя от какво е шума в единия апарат (ръждясъл повече диск от престой 3 седмици в дъждовно време) и в следствие на пробег от 100- тина километра, след изчистването от ръждата на диска, шума изчезна.Благодаря за безкористността и професионалния усет Link to comment Share on other sites More sharing options...
REPLAY Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Колега в мазето имам един спирачен апарат на който му бяха запекли водачите и се наложи да го сменям с друг. Колата вече от одавна я продадох и сега този апарат седи разглобен в мазето и очакваше явно някоой циганин за старо желязо. Ако имаш желания виждам, че си от София мога да ти го подаря само трябва да дойдеш до Люлин да си го вземеш. Апарата е от 90-тка купе но мисля, че става и за б4 (заден дисков е) не помня ляв или десен беше но може д аму се ползват, челюсти бутало не знам механизмът за ръчната как е защото това си и е вечният проблем на тез апарати. При желания драсни някой ред да се разберем кога д аминеш да ти го дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 Отново има готов комплект апарати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REPLAY Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Отново има готов комплект апарати.Щеше да минаваш през Люлин да ти дам тоя блокиралиа ако испитваш още интерес ако не да го запращам у НАДИН Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 Готов комплект апарати за б4 и ц4 не всички модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado77 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Едно огромно БЛАГОДАРЯ на колегата,който с един телефонен разговор ми даде знанията и куража да имам отново работеща ръчна спирачка.Много точен и коректен.От такива хора има нужда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted March 7, 2010 Author Report Share Posted March 7, 2010 Идва пролет,стига лежане, от другата седмица петък започвам ремонтите,ако има някой с ядове с ръчната да се обажда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts