Raino Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Малко зад кадър След фотосесията на плажа в 8 ч сутринта,разбира се затънах в пясъка,а наоколко имаше само 3-ма рибари и жена ми,които нямаше как да ми помогнат.... Опитах се да я откопая,но май се бях престарал с окопаването,та в крайна сметка отнякъде се появи един грък с Гранд Витара и с много усилия ме издърпа,като през това време ми се смееше как може да карам Ауди и да не е Quattro Link to comment Share on other sites More sharing options...
owwyxw Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Ето няколко снимчици,на някой от тях присъства колата на колегата Bobu П.П. Тая последната снимка не се вижда много много колата,обаче гледката е свирепа Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAVKATA26 Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 абе плевенски търновки ловешки колеги няма ли с а4-ки бе :Х толкова мн коли в околието а никой ли няма във форумаИма бре колега, ето показал съм моята каляска и съм от региона Не,не имах предвид че точно такива си търся ... Да, да ясно, просто се пошегувах . В интерес на истината джантите са хубави, но биха стояли по-добре на Б6, но пък са здрави-оригинала си е оригинал Link to comment Share on other sites More sharing options...
M Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Малко зад кадър След фотосесията на плажа в 8 ч сутринта,разбира се затънах в пясъка,а наоколко имаше само 3-ма рибари и жена ми,които нямаше как да ми помогнат.... Опитах се да я откопая,но май се бях престарал с окопаването,та в крайна сметка отнякъде се появи един грък с Гранд Витара и с много усилия ме издърпа,като през това време ми се смееше как може да карам Ауди и да не е Quattro много е хубава деба.. аз още от как беше при daks-а ми направи впечатление че е уникално хубава кола.. ако попадне в мен сигурно пак ще се заиграя да и пипна някой неща, но определено няма да стигам далеч де ама първо щях да си мисля неможе ли да стане quattro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAF Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 ама първо щях да си мисля неможе ли да стане quattro ако ми покажеш дори един проакт на А4 от предно да е направена на куатро успешнощи донеса каса Перие Link to comment Share on other sites More sharing options...
M Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 няма да ти показвам, че много ще вдигнем цената на ударените quattro-та и на тези дето са само на предно Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPTO7007 Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Да, да ясно, просто се пошегувах . В интерес на истината джантите са хубави, но биха стояли по-добре на Б6, но пък са здрави-оригинала си е оригинал Ти дай да ги сложа аз на Б5-цата пък за Б6-ците незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
enviro Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumen1989 Posted November 17, 2009 Author Report Share Posted November 17, 2009 Има бре колега, ето показал съм моята каляска и съм от региона хах да ама си скрил номера ко става как е из троян Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumen1989 Posted November 17, 2009 Author Report Share Posted November 17, 2009 само красиви а4-ки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Много хубава тема стана,браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
knejata Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 не са от най-добро качество... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enviro Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 И все комбита дайде да ги саберем един ден и да им направим една снимка ще бъде добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPTO7007 Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 само аз ли съм се пре***л с седан хах ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todir Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Не съжалявай комбито изглежда добре най-много 100м след като излезе от автомивката После по неведоми пътища цялата гняс от пътя се оказва на задната врата и джам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAVKATA26 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Ти дай да ги сложа аз на Б5-цата пък за Б6-ците незнам Давам, колега, нямаш проблем. Даже и нови гуми съм им сложил Vredestein Ultrac Sessanta.За да не спи търговията-ти какво предлагаш да дадеш хах да ама си скрил номера ко става как е из троян Скрил съм го, защото снимките бяха за обявата в mobile. А из ТроянЪт е добре е за сега. Очаквам първия сняг и да "попързаляме" за Беклемето. Ако си скиор-заповядай, ако ли пък не, ела да попързаляме Авдитата Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazz29 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 още един вампир Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweep Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Не очаквах толкова активни потребители Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ц Е Ц О Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Много красива тема се заформи колеги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex_Luthor Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Ето ме и мене: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TURBO_maniak Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 И аз една снимка от багажника Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPTO7007 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Давам, колега, нямаш проблем. Даже и нови гуми съм им сложил Vredestein Ultrac Sessanta.За да не спи търговията-ти какво предлагаш да дадеш Ти щом и гуми нови си сложил скъпи ще ми дойдат значи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellix Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Ето и от мен малко снимки. Още са топли. Парат не се барат Link to comment Share on other sites More sharing options...
enviro Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Колегата Lex_Luthor Ще помоля ако има да пусне някой снимка с вкл фарове да видя какав е ефектът иначе евала колите са Супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamata Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) Скромно,но от сърце! Все пак ето: А тази снимка я слагам за да попитам как мога да слушам музика от някакъв носител без да сменям радиото,защото мисля,че е оригинално а чейнджъра е избягал и си нямам на идея какво да правя,моля дайде съвет: Edited November 18, 2009 by kamata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts