Jump to content

Снимки на нашите А4-ки.

rumen1989

Recommended Posts

Малко зад кадър :)

След фотосесията на плажа в 8 ч сутринта,разбира се затънах в пясъка,а наоколко имаше само 3-ма рибари и жена ми,които нямаше как да ми помогнат....

Опитах се да я откопая,но май се бях престарал с окопаването,та в крайна сметка отнякъде се появи един грък с Гранд Витара и с много усилия ме издърпа,като през това време ми се смееше как може да карам Ауди и да не е Quattro :)

face1e17702dcdcc.JPG

76d09bfff7532f59.JPG

cb62e0a5c183b88a.JPG

9504498f6572186c.JPG

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ето няколко снимчици,на някой от тях присъства колата на колегата Bobu :)

П.П. Тая последната снимка не се вижда много много колата,обаче гледката е свирепа :)

post-38467-1258411928.jpg

post-38467-1258411957.jpg

абе плевенски търновки ловешки колеги няма ли с а4-ки бе :Х толкова мн коли в околието а никой ли няма във форума

Има бре колега, ето показал съм моята каляска и съм от региона :)

Не,не имах предвид че точно такива си търся ... :verweis:

Да, да ясно, просто се пошегувах :). В интерес на истината джантите са хубави, но биха стояли по-добре на Б6, но пък са здрави-оригинала си е оригинал :)

Малко зад кадър :blink:

След фотосесията на плажа в 8 ч сутринта,разбира се затънах в пясъка,а наоколко имаше само 3-ма рибари и жена ми,които нямаше как да ми помогнат....

Опитах се да я откопая,но май се бях престарал с окопаването,та в крайна сметка отнякъде се появи един грък с Гранд Витара и с много усилия ме издърпа,като през това време ми се смееше как може да карам Ауди и да не е Quattro :steinigung:

много е хубава деба.. аз още от как беше при daks-а ми направи впечатление че е уникално хубава кола.. ако попадне в мен сигурно пак ще се заиграя да и пипна някой неща, но определено няма да стигам далеч де :blink:

ама първо щях да си мисля неможе ли да стане quattro ;)

ама първо щях да си мисля неможе ли да стане quattro :blink:

ако ми покажеш дори един проакт на А4 от предно да е направена на куатро успешно

щи донеса каса Перие

:steinigung::blink:

няма да ти показвам, че много ще вдигнем цената на ударените quattro-та и на тези дето са само на предно :steinigung:

Да, да ясно, просто се пошегувах :steinigung:. В интерес на истината джантите са хубави, но биха стояли по-добре на Б6, но пък са здрави-оригинала си е оригинал :)

Ти дай да ги сложа аз на Б5-цата пък за Б6-ците незнам :)

Не съжалявай комбито изглежда добре най-много 100м след като излезе от автомивката :flipoff: После по неведоми пътища цялата гняс от пътя се оказва на задната врата и джам :flipoff:

Ти дай да ги сложа аз на Б5-цата пък за Б6-ците незнам :lol:

Давам, колега, нямаш проблем. Даже и нови гуми съм им сложил Vredestein Ultrac Sessanta.

За да не спи търговията-ти какво предлагаш да дадеш :rolleyes:

хах да ама си скрил номера ко става как е из троян :hilezh:

Скрил съм го, защото снимките бяха за обявата в mobile. А из ТроянЪт е добре е за сега. Очаквам първия сняг и да "попързаляме" за Беклемето. Ако си скиор-заповядай, ако ли пък не, ела да попързаляме Авдитата :flipoff:

Давам, колега, нямаш проблем. Даже и нови гуми съм им сложил Vredestein Ultrac Sessanta.

За да не спи търговията-ти какво предлагаш да дадеш :hilezh:

Ти щом и гуми нови си сложил скъпи ще ми дойдат значи ...

Скромно,но от сърце! Все пак ето: :help:

dsc01792u.jpg

dsc01839g.jpg

dsc01837.jpg

dsc01844ha.jpg

dsc01845u.jpg

А тази снимка я слагам за да попитам как мога да слушам музика от някакъв носител без да сменям радиото,защото мисля,че е оригинално а чейнджъра е избягал и си нямам на идея какво да правя,моля дайде съвет:

dsc01847l.jpg

Edited by kamata