Jump to content

поглед отвътре


Freestyler

Recommended Posts

58

Ясно ми е, че реализацията на тази хрумка е свързана с допълнителна работа и разчупване стереотипа на сайта, който вероятно с структуриран върху някаква трайна концепция, която не предвижда промени от съмнително естество. Макар че ясно, ясно, колко да ми е ясно, само така предполагам. И за да не стоиме ние така тука и да предполагаме за индивидуалните възгледи на Администраторите върху визуалния профил на сайта, нека някой от тях да каже има ли потенциална вероятност идеята да се превърне в нещо повече /или не/ и какви са предпоставките, на които трябва да отговаря, за да се случи всичко това. Що'т ше е тъпо, след цялото това напъване и всичките тези контракции, вместо да се роди рубрика, да се изсере лайно, нали...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 185
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Постове със символичното "+1" по какъв начин оказват влияние на теб, за да си реализираш идеята ? Свързваш се с модератор/админ, провеждаш интервю с някой от тях/или твой любимец по избор/, публикувате го и тогава по одобрението на хората, което най-ясно се изразява в броя преглеждания на темата, ще стане ясно дали има смисъл да продължаваш.

Колоритни хора в този форум има в изобилие. Добрата реализация, а не страници с "+1" ще и помогнат да се развие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свързваш се с модератор/админ

Твърде отчаяно ми се струва. Ще се чувствам като онези самозвани поети, които публикуват стихове в интернет сайтове или като "търговските представители", които те изнасилват да си купиш точно от тях точно този универсален дефлоратор само за 99.99лв. Ми не, аз подхвърлих една идея, която по силата на собствените си, твърде индивидуалистични разбирания, намирам за никак не лоша, и аристократично се оттеглям встрани. Ако една идея се нуждае от твърде агресивна реклама, то по всяка вероятност идеята не е много добра. Не искам да натрапвам нищо, само загатвам. Ако някой модератор/админ намери предложението ми за достатъчно интересно, че да си каже, ех, как не сме се сетили за това по-рано, той сам ще се свърже с мен. Както впрочем и стана... <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1

Няма да е лошо част от въпросите, които ще бъдат зададени към "изследваната" личност, да бъдат събрани от членове на форума - примерно тема в която се обявяват следващите 2-3-ма за интервюиране и всеки който се интересува - предлага въпрос за даден човек. Дали ще бъде приет/зададен официално въпросът може да решава интервюиращият например.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Твърде отчаяно е да се "надяваш" на 10 странци с окуражителни постове, за да се осъществи всичко. :steinigung:

За реализацията са нужни, твоите усилия във формулирането и провеждането на нещо интересно, желание за интервю от страна на "форумните герои" и съдействие на модератор/админ.

Форумът е показвал многократно, как добри идеи се провалят, точно заради събиране на мнения от хората, дали нещо да се започне, как и кога да се направи и т.н.

Всъщност, поста ми е безпредметен, при положение:

Ако някой модератор/админ намери предложението ми за достатъчно интересно, че да си каже, ех, как не сме се сетили за това по-рано, той сам ще се свърже с мен. Както впрочем и стана... :unsure:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи си се "утрепАл" за първия интервюиран :)

Нека не си объркваме функциите. Аз винаги съм човекът в сянка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко влизат в главния форум,а още по малко искат да са погледнати отвътре. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам идея за серия интервюта с популярни членове на АКБ и участници в този форум. Целта е каквато е целта на всяко интeрвю - популяризация. В частност на интервюирания, но и на форума и клуба, които стават по-интригуващи и интересни, когато около тях витаят лични истории и откровения със снимков материал. Персонифицира се. Няма да сугестирам повече, предложението трябва да се приема дори без глазура. Ако е така, вече модераторите щe решат какво ще е организационното решение, начина по който ще бъде визуализирано /аз мисля, че трябва да е в отделен раздел/, както и обектите на форумен интерес. Имам и изискване, естествено :f_ck_you: Като предложител и човек, взел поне няколко интервюта, искам аз да задавам въпрос/т/ите.

Вие сте!

Хмм :f_ck_you: идеята ми допада, както и ентусиазма ти .. но кой ще се занимава с тях .. ти? :hilezh:))) Ако си ти .. трябва да си сигурен, че ще имаш достатъчно нерви и ентусиазъм да се занимаваш с това не само 1-2 месеца :hilezh:

Ако е така ще я пуснем за вътрешно гласуване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко влизат в главния форум,а още по малко искат да са погледнати отвътре. :f_ck_you:

Честно казано чак сега виждам темата. :f_ck_you:

Васко имаш моята подкрепа. Интересно начинание! :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм :) идеята ми допада, както и ентусиазма ти .. но кой ще се занимава с тях .. ти? ;) ))) Ако си ти .. трябва да си сигурен, че ще имаш достатъчно нерви и ентусиазъм да се занимаваш с това не само 1-2 месеца ;)

Ако е така ще я пуснем за вътрешно гласуване.

Щом съм я предложил, значи заставам зад/пред идеята. Предлагам интервютата да са по едно месечно, не повече. Така интересът ще се запази по-жив по-дълго време. Въпросът с интервюираните обаче за мен си остава висящ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А за кого трябва да стои...надървен?

Не трябва ли точно на тебе да не ти е висящ...въпросът за интервюиращия?

:gut:

Редактирано от Yavor20V
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:rolleyes: подмазвач ! :huh:

Променям си желанието: искам интервю с Radi_B4 на тема CID и Пешко Тенев :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Редно е Администраторите да взимат тези решения. Така мисля аз. Иначе, ако зависи от мен, бих започнал с някой доайен, примерно Коко. Жалко, че не мога да почна със СУМОТО...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...