Jump to content

Монтаж и демонтаж на жабка на А4 Б6.


Raino

Recommended Posts

  • 3 months later...

и за да не пускам и аз нова тема, когато купих колата миналата година, видях че жабката е ремонтирана, но си работеше добре, заключваше се, не скърцаше като на колегата Райно (много е печен), сложих едно устройство за четене на MP3 от USB, и от тогава спря и да ми се заключва, и оная вечер в Понеделник нещо ръчках, натиснах по-силно, и хоп, счупи се дясното краче пак, та май ще трябва и аз да разглобявам, мамка му и прасе

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, аз имах същия проблем със жапката на б6. До колкото си спомням вав амортисьорчето има едно гумено уплатнение което махнах, а дясната панта я разпробих сас една малка бургия и навих една видия и така повече от 6 години никакъв проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да попадна на тази тема и да я прочета, не знаех, че има толкоз "екстри" жабката на В6 :razz:. Моята кола от както съм я купил жабката не се отваря плавно, не свети нищо в нея и не духа студено през лятото. Вчера я поогледах по-обстойно и забелязах, че вътре има плафон, около него има няколко отвора (дупки), които предполагам са за охлаждането през лятото и двете панти са ми здрави, но жабката ми не се отваря плавно. В нея имам оригинален чейнджър, който е свързан към BOSSE-то. Питането ми е, осветлението и охлаждането на жабката свързани ли са по някакъв начин или влияят ли се от този прословут амортисьор на дясната панта?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо имат само амортисьорчето и осветлението, на него са контактните пластини за осветлението. Като отвориш, те дават контакт. Намират се в долния му край. За охлаждането трябва маркуч от жабката до една тапа в кутията на парното и климатика която е. На жабката отвор няма, трябва да се изреже. Ако има маркуч, като резервна част, не е проблем да се върже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти колега, а защо тогава са тези дупки вътре в жабката, след като няма заготовка за охлаждането, доста тъпа история май :stupid:!? А това амортисьорче продава ли се отделно и къде да го търся? Някой занимавал ли се е с монтажа на тези неща?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...