batela Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Това е ясно но се притеснявам че ще почне да скърца после ако не я напасна както трябва и затова искам да махна само кората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 Няма да скърца, на Б6цата ми помня че съм я махал поне 3-4 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benzinjiata Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 и за да не пускам и аз нова тема, когато купих колата миналата година, видях че жабката е ремонтирана, но си работеше добре, заключваше се, не скърцаше като на колегата Райно (много е печен), сложих едно устройство за четене на MP3 от USB, и от тогава спря и да ми се заключва, и оная вечер в Понеделник нещо ръчках, натиснах по-силно, и хоп, счупи се дясното краче пак, та май ще трябва и аз да разглобявам, мамка му и прасе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted February 20, 2014 Author Report Share Posted February 20, 2014 Крачето се чупи заради амортисьорчето, не се ли реши там проблема няма спасение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAGI_BG Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Какво се прави по амортисьорчето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raino Posted February 20, 2014 Author Report Share Posted February 20, 2014 Сменя се Link to comment Share on other sites More sharing options...
radosab Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Аз мойто го раздвижих и си бачка вече 2 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony7466 Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Здравейте, аз имах същия проблем със жапката на б6. До колкото си спомням вав амортисьорчето има едно гумено уплатнение което махнах, а дясната панта я разпробих сас една малка бургия и навих една видия и така повече от 6 години никакъв проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 аз му смазах стеблото с течна грес(спрей) и вече 1 година работи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audi A4 Avant Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Преди да попадна на тази тема и да я прочета, не знаех, че има толкоз "екстри" жабката на В6 . Моята кола от както съм я купил жабката не се отваря плавно, не свети нищо в нея и не духа студено през лятото. Вчера я поогледах по-обстойно и забелязах, че вътре има плафон, около него има няколко отвора (дупки), които предполагам са за охлаждането през лятото и двете панти са ми здрави, но жабката ми не се отваря плавно. В нея имам оригинален чейнджър, който е свързан към BOSSE-то. Питането ми е, осветлението и охлаждането на жабката свързани ли са по някакъв начин или влияят ли се от този прословут амортисьор на дясната панта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audi A4 Avant Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Никой ли не може да каже нещо по въпроса???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_iv70 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Общо имат само амортисьорчето и осветлението, на него са контактните пластини за осветлението. Като отвориш, те дават контакт. Намират се в долния му край. За охлаждането трябва маркуч от жабката до една тапа в кутията на парното и климатика която е. На жабката отвор няма, трябва да се изреже. Ако има маркуч, като резервна част, не е проблем да се върже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audi A4 Avant Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Благодаря ти колега, а защо тогава са тези дупки вътре в жабката, след като няма заготовка за охлаждането, доста тъпа история май !? А това амортисьорче продава ли се отделно и къде да го търся? Някой занимавал ли се е с монтажа на тези неща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_iv70 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 За вентилация предполагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts