Jump to content

тресе като на павета


Recommended Posts

здр. колеги имам малък проблем и реших да го сподела с вас.

Прибирам се преди малко от София и по магистралата викам чеки да видя колко ще дигне кочинката.?

проблема е следния: до 140 всичко е ок ама от 140 до 160 тресе все едно че карам по павета ама тресе цялата кола не само волана.от 160 нагоре започва да намалява при скорост 180 вече колата си върви почти гладко.

т.е oт 160 нагоре - колкото повече се увеличава скороста толкова повече намалява тресенето.

Като вземем напредвид че имам баланс на предните 2 гуми със сигурност за задните не помня.със лети джанти съм и за тях съм сигурен 99% 4е не са криви.

Къде може да е проблема????

благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото и да си сигурен в баланса, провери го пак, не се знае по тея нашите дупки дали не е изхвърчала някоя балансираща тежест!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Други предложения има колкото искаш :) тампони преден мост (защо не и заден) тампони на носачите, тампони на макферсона. С две думи, иска си вдигане на подемник и обстойно гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имах подобен случай като се връщах от дълъг път мн яко ми играеше задницата,какво ли не проверявахме икато смъкнах гумите се оказа че са криви по протектора половината отвътре а другата половина изпъкнала навън и това естанало от дупките,вътре са се накъсали конците и колата танцуваше

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен тресеше от 100 нагоре - крива гума/гуми - смених 2. Преди това ходих при N на брой гумаджии и всички разпряват че гумите са перфектни. Отидох при моя майстор за окачването, сменихме цялото предно окачване (въпреки че някои неща не бяха за смяна, но за всеки случай), но проблема имаше много мъничко подобрение и пак тресеше. Заведеме при негов гумаджия и той видя че имам криви гуми.

Със зимните имаше ли такова тресене над 140?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...