Jump to content

Recommended Posts

Чета тук в едно по-спортно издание на АутоБилд, че Бугати Вейрон е с "Direkt Schalt Getriebe" :bia::bia: Хъммм... щом са я направили да издържа 1250Нм, значи има потенцялна вероятност (ако не е безбожно скъпа станала) модели като RS6 и други да се явят на пазара и те с тако'з.

Pray for mercy, //M guys :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чета тук в едно по-спортно издание на АутоБилд, че Бугати Вейрон е с "Direkt Schalt Getriebe"  :respekt:  :o Хъммм... щом са я направили да издържа 1250Нм, значи има потенцялна вероятност (ако не е безбожно скъпа станала) модели като RS6 и други да се явят на пазара и те с тако'з.

Pray for mercy, //M guys :bia:

Това се знае отдавна - 7 speed DSG, обаче се пазят за малките модели. Да ги еба и в маркетинга и в простотиите. Във WRC пуснали Skoda, DSG слагат на 3 модела, подкараха се с тия тъпи атмосферки (да се доказват на BMW), от 5 години не се взимат в ръце да сложат едни сериозни спирачки на кочините си, абе направо "диктатура на маркетинга и финансите над техничарите". Хем най-иновативната фирма, хем н'екви селяци диктуват правилата... :bia::bia::bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

U'r missing my point. До скоро DSG позволяваше само лимитирано количество от въртящ момент да минава през него. Ако не се лъжа 350Нм. Та единствено слухове имаше насам-натам, че бъдещото Porsche Turbo 997 ще е там ала 500 коня в комбинация с DSG. За Ауди RS6 НИКЪДЕ лично аз поне не съм прочел да имат мераци да му го слагат, което беше и цялата паника в душата ми - не зависимо повечето коне няма начин да сме по-бързи от launch control-а на М5/М6.

Иначе си напълно прав в описанието си на маркетинговите им стратегий и technical engeneering отдела. Да, сънувам 1.9TDI 130hp + DSG, но ще спя още по-спокойно ако знам, че го има и на RS4/RS6/RS8 - КЪДЕТО НАЙ-МНОГО ПРИНАДЛЕЖИ.

.... всъщност, нали се сещате, че DSG не е пресно открита? Ползвана е на времето в рали шампионата, но точно на кой модел и по кое време - неам идея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...