Jump to content

Странна звукова сигнализация


angata

Recommended Posts

Здравейте! От 3 дена започна да се чува някакво странно пиукане, на таблото не светва никаква индикация за проблем. Звука е единичен за около 1сек. и го издава когато си иска без определен интервал от време, за 1мин. може да избипка няколко пъти, след 30мин. може само веднъж, изобщо когато си иска! ;) Беше на диагностика и не показва абсолютно никакви грешки и всичко е ОК, а бипкането продължава с пълна сила и е много дразнещо! ;) Тази звукова сигнализация се появи за първи път след минаване с висока скорост през локва. Ако някой знае за какво става въпрос нека да помага!!! Благодаря предварително! ;)

Редактирано от angata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен писка така заради нивото на антифриза в разширителното казанче,датчика се задейства най-вече в завой,същото пискане имах и заради намаляло масло,при по-високи обороти помпата буквално оставаше на сухо , за момент налягането падаше и без никаква индикация зумера пищеше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами и при мен има едно подобно бибкане.Няма никакви светлинни сигнали,няма грешка в компа,няма нищо,просто бибитне за 1-2 сек. и спира.За последните 3-4 месеца ми се случи 4-5 пъти.Единствено ми направи впечатление че се обажда след като колата е седяла на слънце подълго време,над 3-4ч. да речем,но не винаги.

Гледахме на компа,чудихме се и не успяхме да намерим причина.Сега от почти месец не се обадило.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...