Jump to content

Какви теми не са подходящи за под форум "Извън темата"?


Recommended Posts

Всъщност е много просто - такива, които не са "родени" безсмислени, с дразнещ характер, предизвикващи спор и всичко, което е разрез с правилата на форума.

Теми, които отговарят на горното описание, ще бъдат по-скоро директно изтривани от колкото само заключвани.

Знам, че на по-старите кучета им липсва "онова" място, но колкото по-скоро осъзнаете, че никога повече няма да го има, толкова по-бързо ще разберете колко безсмислени са всичките опити да го пресъздадете на ново :steinigung:

Редактирано от Wizi
Адрес на коментара
  • 4 weeks later...

Вие или се правите на ударени или на остроумни. Форумът "Извън темата" няма да се превърне в детски лексикон от 2ри клас. Разберете го.

Няма лошо да се смеем и леко простеем, но нека бъде в някакви граници. Тотално безсмислените теми ще падат като круши в небитието!

Адрес на коментара
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

След като разбрахме какви теми могат да се пишат в "Извън темата" дали може да получим същото просветление за раздел "Главен форум". Оставам с впечатление че там не трябва НИЩО да бъде публикувано освен сладникави картинки на неродени модели и някоя новина от Инголщадт.

Адрес на коментара

След като разбрахме какви теми могат да се пишат в "Извън темата" дали може да получим същото просветление за раздел "Главен форум". Оставам с впечатление че там не трябва НИЩО да бъде публикувано освен сладникави картинки на неродени модели и някоя новина от Инголщадт.

1. Причина:

Правила на форума:

3.1 Темата на мнението и самото мнение трябва да отговарят на тематиката на съответния подраздел на форума. Ако мнението е отговор в съществуваща тема то трябва да се придържа към основната идея на темата. Ако няма подфорум, който да отговаря на темата, за която искате да пишете, моля използвайте подфорума „Извън теми”.

2. Причина:

АУДИтория - Този форум е само за новини пряко свързани с автомобилите Ауди и/или Ауди Клуб България.

Моля, пускайте останалите теми и въпроси в съответните под-форуми!

Гражданската отговорност е вид застраховка, която касае всеки собственик на автомобил, а и няма как застраховката да я причислим към новините за любимата марка.

С други думи - в темата ти няма"новини", не касае конкретно и САМО ауди и така се ползваме от друго правило в този форум.

Адрес на коментара

Ще ме извинявате Г-жо мод но ясно е указано в коментара към раздела:

ГЛАВЕН ФОРУМ

Общи теми занимаващи феновете на Audi

Няма начин да притежавам АУДИ без да имам ГО. В следствие на това всички теми за АУДИ минават през задължителните атрибути по придобиването им:

1. Нотариус.

2. КАТ.

3. ГО.

4. Регистриране в общината + данъци.

5. КАСКО.

Това са теми за обсъждане в Главен Форум. Ако случайно не са за там (не мога да си представя защо) са за раздел Консумативи. Или за нов раздел. Нещо като ПРАВЕН раздел.

Модовете, мислете с главите си. <_<

Адрес на коментара
  • 5 months later...

В случай, че потребител види нередност във форума може да сигнализира чрез бутона "!Нередност", който се намира под аватара на всеки един потребител. Няма как да знаем със сигурност какво точно имаш в момента предвид.

Адрес на коментара
  • 11 months later...

Понеже всички теми тука са затворени,за да не отварям нова,мога ли да вА запитам,кой ми трийнА мнението сабаале и ако може защо?Какво лошо бях написал в темата на ЦЕЦО заразата,та беше изтрито моето мнение ,а всички други ,които пак не са по темата си стоят?

Що не направим едно неписано правило,тоя мод дето трие ,да цъква профила на потребителя дет затрива ,за да се знае кой го трие и дали има тенденция??

Адрес на коментара

И като разбереш кой ти го изтри какво се надяваш да получиш в замяна? Питам от най-чисто любопитство!

Дай линк към тази тема, че не знам за какво говориш.

Адрес на коментара

Еми спирам да му пълня темата с "излишните ми постове" и тва е,кво да на-праЙм?? :rolleyes:

Питам и аз от чисто любопитство,не заплашвам никого със страхуване и подсечки ако на тва ти се чини :hilezh:

Редактирано от yavor20v
Адрес на коментара

Яворе,

забавно ми е какви глупости си пишете с Джимито,но нямам желание да е в мойта тема.

Има още за триене,но нямам много време,за да остане това свързано пряко с проекта.

За последната година ми дойде в повече ,случващото се с колата и искам да останат нещата пряко свързани с проекта,хубави,лоши ...няма значение :zustimm::zustimm:

Адрес на коментара
  • 4 weeks later...

И без това пиша веднъж в месеца в този форум, но успях да предизвикам администраторски гняв. Ти да видиш. Имам предупреждение, защото съм се ядосала на една гъска с ТТ, която ме избута от платното. В правилата на форума видях точка 2.5. Интересно, обаче, как тази точка, както и т. 2.7 редовно се пропускат от администраторите и особено фън-темата редовно съдържа вицове и шегички за цигани, за жени и прочие. Не ми харесва и не искам да участвам в нещо, в което някой субективно и избирателно трие мнения, уж заради правила, които не важат за всички.

  • Like 2
Адрес на коментара

Имам предупреждение, защото съм се ядосала на една гъска с ТТ,

Когато изразяването на ядосването се изразява така:

на колежката със сиво ТТ с номер С 2610 искам да й кажа, че другия път, като те видя, ще ти еба майката! И после ще ти припомня някои членове от ЗДП!

най-нормалното, което ще последва, е официално предупреждение. Ако не ти харесва и не искаш да участваш, недей, това е положението :zustimm:

  • Like 4
Адрес на коментара
  • 3 months later...

здр едно питане и и от от мен защо немога да публикувам повече от една обява какво бъркам пиша си ги на бг език ще съм много благодарен да разбера каде е проблема

Адрес на коментара
  • 8 years later...
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...