Jump to content

Apple iPhone

Recommended Posts

С бета 10.2 батерията на 6-цата ми стана трагична, на 7-цата няма разлика.

От 20% директно долу (не е изхабена батерия, скоро я смених). 

Отнесох на колегата @goshevv кейса, жив и здрав. 

Подарявам Supcase за 6ца, прекалено голям ми е, ползвал съм го 2 пъти някой ако го иска да праща адрес. 

20151118173026.jpg

Прозрачният в долният десен ъгъл.

On 12/14/2016 at 11:53 AM, hivanov said:

Между 6s и 7-цата няма кой знае каква разлика в камерата. Да не кажа, реално никаква.

Тоест , съм прав, че са ви извъртели и аз затова не искам да хапна тоя кор за едно и две ка със старата камера?:nixweiss:

Стиа ве, ебахти професионално снимащата батка. 

7-цата прави предостатъчно добри снимки като за нещо което постоянно е в теб, кО се филмираш. 

http://austinmann.com/trek/iphone-7-camera-review-rwanda

14 hours ago, Fitil4o said:

Тоест , съм прав, че са ви извъртели и аз затова не искам да хапна тоя кор за едно и две ка със старата камера?:nixweiss:

Ако искаш да ти дам моя 6ЕС плюс, ти ще вземеш 7плюс (отключен) и ще ми го дадеш да се мъча аз с него?

Ще ти дам 200 лева бонус :)

13 hours ago, Fitil4o said:

Нещо не ти схващам идеята? Написъл съм квото е. Прехода от 6 към 6с си заслужаваше отвсякъде. Force Touch, Taptic-a,

Live Photos, новия Finger print, Motion sensor, по-добрата изработка са все неща, които се ползват ежедневно.

При прехода 6с към 7 няма нищо такова. Тва е.

Ако си решил да вземаш иФон, то 6с е най рационалния избор.

Ако си решил да вземаш прото добър смартфон, отиваш на Галакси с7.

Всички, горе изброени имат прекрасна камера с незначителни разлики.

2 hours ago, hivanov said:

При прехода 6с към 7 няма нищо такова. Тва е.

Това ми беше идеята, не да се заяждам.

Ъпгрейдите са прекалено малки. Не че имам 6С. Просто не искам след няколко месеца да излезе 8 и да трябва да се ъпгрейдва защото ще има съществена разлика в камерите(не ми се вярва, предполагам, че по стара традиция няма да разработят нещо революционно, а ще продължат да яхат още година камерата на 7+).

Само това ме мъчи все още :)

2 hours ago, hivanov said:

Ако си решил да вземаш иФон, то 6с е най рационалния избор.

Не съм Ок с камерата му, а ъпгрейда на 7 също не е нещо впечатляващо.

Предполагам, че ще го налазя, още го мисля.

Не ми се иска Самсунг, не ги харесвам още от времето като бяха от кофички от кусело мляко.

Сега също в материалите им, макар и доста по добри... някакси им липсва стил... такова усещане ми създават. Самите материали и предполагам и дизайна са ми малко стил Илиянци. :) 

Айфон ми допада адски много на материали и дизайн в сравнение. Само забележка имам , че е УЖАСНО хлъзгав и по принудя ще трябва да е с калъф, щото без калъф с по добър грип, ще го пльоскам на плочките през ден :hilezh:. А как мразя калъфи...

17 hours ago, zlobil said:

кО се филмираш. 

Аз не съм фотограф, тоест искам камерата на телефон за такава сума да е ДОБРА и не да и правя настройки като Хелмут Нютон всеки път а да го изватя от джоба и да щтракна , щото момента е сега, не след настройките... !

СНощи бяхме в библиотека(Цофийски клубЪ) една от мацките снимаше със 6С/или 6 не ги различавам много, не съм питал. Вътре е тъмно.

СНимките са ужас, изглеждат толкова зърнести и размазани, че нямам думи. Все едно гледаш пъзел нареден ...

Edited by Fitil4o

Ти не извади ли Нокята да им покажеш какво е снимка бясна на тея аматьори?

ясно е че нокията щеше да направи ебати снимката и щеха го търсят от national geographic минимум за да им я преотстъпи....що ли си мисля че ако на мястото на нокията имаше някое htc/samsung положението щеше да е аналогично 

пс : по-горе в линка има дооооста добри снимки със 7ца, намери си възможно най-добрият кадър с нокията, обработи го с каквото решиш и го пусни.....да се посмеем

Edited by zlobil

6 hours ago, Fitil4o said:

Аз не съм фотограф, тоест искам камерата на телефон за такава сума да е ДОБРА и не да и правя настройки като Хелмут Нютон всеки път а да го изватя от джоба и да щтракна , щото момента е сега, не след настройките... !

След като не можеш да снимаш, камерата трябва да ти е най-малкия проблем при избора. И айфона и самсунга са с най-добрите камери, по-добри от нокята, слагаш ги на ауто, пускаш им светкавицата и правиш некви си снимки там. 

@Fitil4o, за тая камера, дето ти е в главата само, ще трябва да почакаш 2-3-5 години ... или докато се самоизлъжеш,

че актуалните флагмани са достигнали нивото на въздесъщата нокия.

Галакси с7 няма нищо общо, като изработка със старите модели.На (че даже и малко над )нивото на ифоните са в момента.

Аз имам драма с блутуут стрийма - Ситуацията е следната - свикнал съм, качвам се в колата, телефона се връзва и си плейва

музика през епъл мюзик (преди през айтюнс) независимо какво съм правил с телефона преди това. Сега след иос10 телефона винаги и за вечни времена остава на последното приложение, което е използвало някво аудио (клипове в ютюб, фейсбук и т.н.).

Ужасно дразнещо е, всеки път да трябва да вадя телфона и да пускам отново епъл мюзик.

Някой да е чувал за решение на тоя проблем?

30 minutes ago, hivanov said:

за тая камера, дето ти е в главата само, ще трябва да почакаш 2-3-5 години ...

Разбрано, да се примиря и това е ....

След безумна комуникация започнала септември тази година, сменени 2ма акаунт мениджъри, проверки за възможности през друга фирма и друг акаунт мениджър, няколко неизпълнени обещания, купища телефонни разговори и като цяло доста неадекватни хора от мтел, днес най-изненадващо за мен успях да обзаведа женицата с айфон 7ца от въпросната фирма.

Да сме живи и здрави ..

Общо взето само джам ама си има специална технология. И хора си има които това правят.

http://audibg.com/forum/index.php?/profile/2395-skiller_1/

Е човека или поне един от хората които ги правят. Има му телефона из форума 0898432880. Ясен се казва. На Пиротска мисля му е сервиза. Може да пратиш поздрави.

----

Айде и телефона му издирих да не се мъчиш.

Edited by grizzly