Jump to content

Продавам Ауди А6 2.5 тди

Recommended Posts

Марка: Audi

Модел: A6

Модификация: 2.5 тди

Цена: 8400 лв.

Тип двигател: Дизелов

Мощност: 150 к.с.

Скоростна кутия: Автоматична

Категория: Комби

Пробег: 237550 км

Дата на производство: Ноември 1998 г.

Цвят: Черен

ABS

Airbag

Аларма

Бордови компютър

Ел. Огледала

Ел. Стъкла

Застраховка

Имобилайзер

Климатроник

Кожен салон

Лети джанти

Серво управление

Стерео уредба

Халогенни фарове

Центр. заключване

Аудито не му работи ABS-а , иначе колата е в ПЕРФЕКТНО състояние , 17-ки джанти, чисто нов дебитомер BOSCH, нов акумулатор BANNER 100ah с 2год. гаранция, сменени ремъци, ролки, водна помпа, термостат и сменено масло на скоростите на 217 000 км , сменено масло и филтри на двигателя на 236 500км CASTROL магнатек 5 W 40, сменени накладки и спирачна течност, платени застраховки до средата на 09мес. 2010г. Оригинална озвучителна система BOSE с 6 дисков чейнджър, черен кожен салон без забележка.

Колата е докарана септември месец 2009г от Италия и имаше паднал лак на няколко места и затова има боядисвани елементи по нея.

Причината заради която се продава е единствено заради закупуване на А8 или S класа.

тел.0887798564

p1040276b.jpg

p1040277d.jpg

p1040272g.jpg

p1040267.jpg

p1040253.jpg

p1040271m.jpg

• 2 weeks later...

Колата вече е с подновено каско и гражданска и внесена 1-ва вноска до декември 2010г.Може и евентуален бартер за бус Мерцедес Вито или Фолксваген Каравеле

Edited by mimo160

• 2 weeks later...

Целия ABS ли не работи, или само някой датчик? И ако целия не работи, каква му е цената втора ръка горе-долу, че не съм информиран? По-принцип имам някакъв интерес. Иначе колата си заслужава и нещата които си направил за нея.

Колата си дойде с неработещ абс от Италия ,тук го презапоих проработи за известно време и пак отказа .Преди около месец открих едни момчета които се занимават с ремонт на такива работи ,погледнаха го и казаха че немогат да го отремонтират вече(след мойта намеса)Сега си търся неработещ да ми го отремонтират,а и дават 1година гаранция.Втора употреба ги продават между 250 и 600лв.Сменявах каре лятото и сега ми дава грешка и преден ляв датчик но може и да не съм щракнал хубаво буксата,но това няма нищо общо ,абс-а си е за смяна .

• 2 weeks later...

Вече и обута за идващата тежка зима с перфектни нови предни зимни гуми и задни на два сезона...

p1040480u.jpg

p1040481d.jpg

p1040482v.jpg

А и да не забравя премина и Годишен технически преглед.....

Edited by Marcus Aurelius

От петък 29.10.10 колата е с сменени нов пълен комплект ремъци,ролки термостат,водна помпа и антифриз.

Цената остава твърдо 7500лв. ;)

• 1 month later...
  • 1 month later...

много добра колица Ъп от мен. Но имам един въпрос за предна лява седалка дали е претапицирана, че не ми се видя еднаква с другата. Успех

Седалката е правена ,имаше малко скъсано на долната външна възглавничка когато я взех,а тука аз много зверски разпрах горната с едно копче на един ш..ан панталон и за симетрия с тапицера решихме така да я направи в горната част двете срещуположни възглавнички а долу цялата седалищна част да се претапицира.

• 3 weeks later...