Jump to content

Трябва ми карта за навигация за ТОМ ТОМ


Recommended Posts

Колега ако имаш път към Плевен се обади и ще ти сложа каквато карта искаш. Имам за ТомТом почти всичко и най-ново. Това е най- добрата навигация за Европа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не пускам нова тема,колега били обяснил как точно се слагат тея карти,че ме побърка тая навигация.

Успявам само да пусна самата програма и до там.

И едно друго питане имам,кой е по-добрия вариант,да си изтегля карта на цяла западна европа или конкретно за някоя държава?Необходима ми е за Испания и Франция.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ми за да не пиша подробни романи направо ще ти дам препратка за форума където съм обяснил подробно как се прави. Освен това там пишат още доста кадърни колеги и има препратки за всичко необходимо:

http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=52

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не отварям и аз нова тема. Имам ТОМТОМ GO 720 и искам да си ъпдейтна картата. Купуван е нов оригинален и за 1-та година се ъпдейтваха безплатно. Сега съм с карта на западна европа и версия 7.05 май. Искам да си сложа тази карта - Western & Central Europe 2GB v8.55. Има ли я някъде из нета?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ми за да не пиша подробни романи

Да и аз от там чета,евала им,ви,правя за организацията и информацията.Благодарение на него си сложих допълнителното меню на престижиото и съм с последните карти на Иго,Ndrive,Sudgic.

Но не мога да подкарам TOMTOMa и Garmin-а,а ми се иска да пробвам поне ТТ.Много го хвалят а и не съм много доволен от Игото.

Четох всичко което е на тема ТТ във форума,но не успявам да си пусна картата и това е.

Аз съм с PNA Prestigio wince 5.0. ,допълнителното меню.

Моляте,кажи коя версия на програмата да търся?

Коя карта?

Кой активатор?

С активатора как се работи,на комп. ли трябва да е или на SDкартата?

В папката на активатора какво точно трябва да има,за да работи?Защото в този който имам като се разархивира излиза,един мета и един бифф ли какъв точно беше файла забравих.Те премахват ли се преди да си поставя моите или не?

С две думи обясненията на тема ТТ,са добри но за човек който се занимава с тия неща или ги е правил някога и така да си припомни на бързо.Но за новобранка е тегаво,губят се някои моменти.

НЕ ЧЕ СЕ ОПЛАКВАМ,МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ,ЧЕ ТЕЯ НЕЩА СИ СЕ ЗАПЛАЩАТ.И ТОВА КОЕТО СТЕ НАПРАВИЛИ Е СУПЕР И НА ДОБРОВОЛНИ НАЧАЛА. ТАКА,ЧЕ ЕВАЛА.НО АКО МОЖЕ МАЛКО ПО-ПОДРОБНО.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За wince трябва да и изтеглиш ТомТом, който си е за wince. Доколкото съм запознат най-новия фърм за него е 7.910. Ето тук има препратки и обяснения как се прави:

http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic....=214997#p214997

Аз отключвам картите само под команд промпт с tt8_keygen2 и досега всички карти, които съм отключвал работят на 100%. Не използвам готовите активатори. За да си видиш ID-то отвори файла ttgo.bif с ноут пад и ще видиш на единия ред DeviceUniqueID=******** На мястото на * е твоя ID. Въвеждай го задължително с главни букви без никакви итервали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Някой да помогне с по-подробна карта на родината и съседните държави става дума за Томтом ОNE От Варна съм :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да помогне с по-подробна карта на родината и съседните държави става дума за Томтом ОNE От Варна съм :steinigung:

За ТТ ONE ти препоръчвам Navcore 8.562. Държи се много добре с него. Сложил съм го на поне 20-на единички и няма оплаквания за сега. Иначе Карта на БГ има супер подробна. Съдържа се в Eastern Europe, и в Europe. Аз ползвам в момента Eastern_Europe_850_2782 и пълната Europe_845_2702. Супер са.

За колеги от форума, които имат път към Плевен, мога да им обновя ТомТом навигациите с каквото пожелаят и която карта искат стига имат достатъчно памет (напълно безплатно разбира се)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да ти пратя една SD карта та да ми качиш карти ,съгласен ли си че като гледам от Варна никой не е писал нищо ,а все още ми е мерак,или ти да купиш карта и да ми я пратиш с наложен платеж когато я заредиш с инфо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да ти пратя една SD карта та да ми качиш карти ,съгласен ли си че като гледам от Варна никой не е писал нищо ,а все още ми е мерак,или ти да купиш карта и да ми я пратиш с наложен платеж когато я заредиш с инфо.

Виж сега колега. За да ти кача двете карти Full Europe и Eastern Europe ще ти трябва SD-карта 4ГБ. Само картата на Европа Europe_845_2702 е 2,08гб. А с нея ТомТом Едно работи малко мудно (но работи и върши работа, бавничко зарежда и изчислява бавно по големите маршрути) и е добре да ти кача и Eastern_Europe_850_2782 за да ползваш нея докато си в Източна Европа, че с нея е по-чевръста навигацията. Eastern_Europe_850_2782 е 190мб и навакора е 85мб, което значи, че ще заемат около 2,3гб. Ако искаш имам и карти на Северна и Южна Америка, Австралия, Русия ,Тайван и други, та ако ти трябва още някоя казвай.

Лошото е, че понягога TomTom ONE не работи с всяка SD карта, която му сложиш. И затова не е добре да рискувам да ти купя една 4гб SD-карта и да ти я наглася с всичко в нея, понеже има вероятност да не ти тръгме на навигацията.

Най-добрия вариянт е да си купиш една 4гб SD-карта, копирай всичко от старата си SD-карта едно към едно върху новата, постави я в навигацията и ако тръгне с нея вече може да ми я пратиш и аз да ти сложа всичко необходимо върху нея и да ти я върна. Разбира се ще ми трябва и файла ttgo.bif (който ще е на картата след като изкопираш всичко от старата) за да мога да прочета DeviceUniqueID -то че да отключа картите като за твоята навигация. Ще ти сложа и последните локации на спиид камери както в БГ така и в цяла Европа за да си ги пуснеш да те предупреждава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Имам една навигация ТомТом One XL, мисля да я ползвам за пътуване до Италия (през Гърция). Какви карти ми трябват? Гледам една на Европа около 2ГБ дали ще ми свърши работа? Нещо специфично има ли - например да се кракват картите? И последен ламерски въпрос - мога ли да я направя с Гармин или iGO по някакъв начин или работи само с ТомТом? Преди имах Нокиа 330 и я направих с iGO.

Редактирано от Sklepi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 years later...

Здравейте имам навигация Том том но няма карта на България как мога да си изтегля и някой може ли да ми изтегли срещу заплащане от моя стана?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Здравейте на всички,

трябват ми карти на Европа и Б-я за Том Том, дайте ми телефон за да се свържа с някой от вас който може да ми помогне. Навигацията ми е в колата ми а тя е Рено. Инсталирана е на SD карта.

Благодаря ви предварително!

телефона ми е -887626166 - Борката

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...