orlin_emilianov Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Двигател – 2.5 TDI - AAT 5 цилиндъра137 к.с. (колата е с чип)База - комби (Avant)Година - 1992 г.Скоростна кутия – ръчна 5 степеннаЦвят – Тъмно зелен металик250 000 реални км.Фабрични екстри : - ел.стъкла - ел.огледала с подгрев - мултирегулируем волан - ел. шибедах двустранен - имобилайзер - централно заключване - серво управление - ABS с блокажДопълнително слагани екстри : - аларма - теглич - подгрев на предни седалки - фарове от А6 с халогени - бели мигачи - трети стоп - табло с доп.уреди - бордови компютър - стойка за GSM - CD Sony - датчик за отворени врати - комфорт модул за светлини - огледала за мъртва точка - задна щора и други ...Колата е с лети джанти 15’ с гуми Michelin Alpin M+S,резервната гума е чисто нова.С оргиналните стелки – мокет, махагон.Давам с нея и волан с еърбег от А6, който така и не ми остана време да монтирам.Всичко платено до края на годината.Обслужен двигател : - ангренаж, ролки преди година и половина - масло, филтри преди седмица - сменен дебитомерЗабележки : - по боята на колата - по боята на джантите - предни гуми за смяна (но може да се ползват като летни) - за смяна на задни тампони на амортесьорите - синхронизатора на 4-та скорост беше чупен (не е подменен, но е залепен. Включва 4-та.)Сигурно има и други дребни забележки, за сега не се сещам.В последствие ще отстраня някои от проблемите.Цел на продажбата : - карам я все по-рядко (имам служебна кола) - покупка на нещо по-ново (А6 или А8)Цена – 3800 лв / за бартери 4500 лв.Може коментар по цената ако се свалят някои неща(например дългото табло, фаровете, салона) и се сложат оргиналните.За контакти в форума или на тел. 089 6922233 и 089 5511087Снимки ще добавя по-късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orlin_emilianov Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Ето и обещаните снимки : Link to comment Share on other sites More sharing options...
orlin_emilianov Posted December 16, 2010 Author Report Share Posted December 16, 2010 Коледна промоция. 3600 лв.От днес и с чисто нов акумулатор 100 Аh Link to comment Share on other sites More sharing options...
orlin_emilianov Posted December 17, 2010 Author Report Share Posted December 17, 2010 Колата няма климатик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babangida Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 здравей колега,Ч.Н.Г.при евентуална продажба на колата със старите фарове ,драсни едно съобщение с цена за фаровете с лупи.успех с продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiurkkan Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 За много години,продаваш ли само таблото с допулнителните уреди и евентуално да ми кажеш цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orlin_emilianov Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 здравей колега,Ч.Н.Г.при евентуална продажба на колата със старите фарове ,драсни едно съобщение с цена за фаровете с лупи.успех с продажбата.Старите фарове са продадени, колега. Така, че тази опция отпада.За много години,продаваш ли само таблото с допълнителните уреди и евентуално да ми кажеш цена?Таблото от колата не го продавам. Но имам 2 табла за продажба без доп.уреди - едното е от 100, другото е от А6. Таблото от А6 си е с дигиталното отчитане на километрите, но е в кутия от 100-так, без рингове и без доп.уреди, тъй като ги взех за присаждане на моята кола. Иначе всичко останало си работи перфектно, има и борд комп.Ако те интересува пиши. Може и на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts